دور دوم کمپاین دواپاشی مواشی در کندز آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۱ - ۱۰:۰
دور دوم کمپاین دواپاشی مواشی در کندز آغاز شد

۲۶/صفر/۱۴۴۳ ه‍.ق
۱۱/میزان/۱۴۰۰ ه‍.ش
 کمپاین دور دوم دواپاشی ضد کنه مواشی و طویله‌ها به منظور جلوگیری از شیوع بیماری تب خون‌دهنده کانگو بین انسان‌ها، در ولایت کندز آغاز شد.
داکتر محمداسماعیل، مدیر عمومی وترنری، در محفلی که برای آغاز این کمپاین برگزار شده بود، ضمن تشریح برنامه، در مورد چگونه‌گی تطبیق دوای مذکور توضیح داد.
  مولوی امان‌الله حسن، رییس زراعت، آبیاری و مالداری کندز، بر تطبیق به‌موقع و موثر این کمپاین تاکید کرد و گفت که در جریان این دور از کمپاین، بیش از یک‌صد هزار مواشی در مرکز و ولسوالی‌های کندز به‌طور رایگان دواپاشی می‌شود. وی از مسوولان کلینیک‌ها خواست تا دوای مذکور را به‌شکل عادلانه به مستحقان توزیع کنند.
او هم‌چنان گفت که در آینده نزدیک برنامه‌ها و پروژه‌های عام‌المنفعه و موثر برای دهقانان و مالداران این ولایت روی دست گرفته خواهد شد. 
مسوولان کلینیک‌های حیوانی مرکز و ولسوالی‌های کندز تعهد سپردند که این کمپاین را به‌طور عادلانه تطبیق کنند.
قابل یادآوری است که دوای مذکور از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تهیه شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۶:۱۲
Background image

سفر هییت وزارت زراعت به زون شرق به‌منظور بررسی مشکلات کارخانجات تولیدی و تحلیل مارکیت‌های زراعتی

 

۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
هییتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری قاری محمد اکبر امینی، رییس انکشاف سکتور خصوصی، به‌منظور بررسی مشکلات و چالش‌های کارخانجات تولیدی زراعتی و مالداری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۲
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس در چارچوب کمپاین خزانی سال جاری ۱۴۰۴، مقدار ۹۸.۹ متریک تن تخم اصلاح‌شده بذری گندم و ۱۹۷.۰۵ متریک تن کود کیمیاوی دی‌ای‌پی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تست ۶۵۰ سمپل حیوانی در لابراتوار صحت حیوانی ریاست زراعت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرد که در جریان ربع دوم و سوم سال جاری، لابراتوار صحت حیوانی این ریاست به‌منظور تشخیص و شناسایی امراض حیوانی، صدها سمپل. . .

بازگشت به خبرها