در کندوهای عسل کشور، نزدیک به دوهزار و پنج‌صد تٌن عسل تولید شده است

naim.rezai
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۹ - ۱۲:۱۸
 در کندوهای عسل کشور، نزدیک به دوهزار و پنج‌صد تٌن عسل تولید شده است

۱۹حمل ۱۴۰۰
آمارهای ریاست احصاییه و معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشان می‌دهد که در سال ۱۳۹۹ خورشیدی، دو هزار و ۴۹۰ متریک‌تٌن عسل در مرکز و ولایات تولید شده است.
پکتیا با تولید ۸۹۹ تُن عسل در صدر قرار گرفته و به دنبال آن ولایت‌های ننگرهار با پنج‌صد تُن و خوست با ۴۱۶ تُن، از مهم‌ترین تولیدکنندگان عسل در کشور اند.
هم‌چنان هرات، لغمان، بدخشان، کندز و بامیان نیز در فهرست عمده‌ترین ولایت‌های تولیدکننده عسل قرار دارند.
در حال حاضر، شش‌هزار و ۷۵۷ فارم بزرگ و کوچک زنبورداری در سراسر کشور وجود دارند که بیشترین آن در ولایات بادغیس، هرات، بدخشان، پکتیا، کندز، دایکندی، بامیان، لوگر، سرپل، فراه، میدان وردک، کاپیسا، تخار، بغلان و خوست قرار دارند. بادغیس با داشتن ۷۲۲، هرات با ۵۹۳، پکتیا با ۵۵۰ و بدخشان ۵۲۶ فارم زنبورداری در صدر جدول پرورش زنبور عسل قرار دارند.
زنبورداری به عنوان یک شغل پر درآمد، در حال رشد است و محصولات آن بازار خوب داخلی و خارجی دارد.
یک کیلو عسل خالص در بازارهای داخلی از ۵۰۰ تا دوهزار افغانی نظر به نوعیت آن به فروش می‌رسد.
این در حالیست که میزان تولید عسل در سال ۱۳۹۸ به دوهزار و یک‌صد تٌن رسیده بود و این رقم در سال ۱۳۹۹ خورشیدی، ۳۹۰ تُن افزایش داشته است

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS