حدود ۲۰۰ هکتار کشت‌زار هنگ در ولایت بغلان؛ تلاش‌ها برای حفاظت بهتر و درآمدزایی بیش‌تر

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۰ - ۱۰:۲۴
تلاش‌ها برای حفاظت بهتر و درآمدزایی بیش‌تر

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، تحت برنامه‌ی آموزشی‌ای، زیر نام ارزش‌افزایی محصولات هنگ در تلاش حفاظت این مزارع و افزایش درآمدها از این کشت‌زارها است.
وزارت زراعت در ولایت بغلان به مساحت ۲۰۰ هکتار زمین را هنگ کشت کرده است. این کشت‌زارها هم به لحاظ حفاظت از چراگاه‌ها و هم به هدف اشتغال‌زایی و درآمد آفرینی مهم است.
به همین منظور، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان ورکشاپی را به هدف «ارتقای ظرفیت و ارزش‌افزایی نبات طبی هنگ» برای انجمن‌های کاوه و باجگاه ولسوالی خنجان ولایت بغلان راه‌اندازی کرد.
انجمن‌های جنگل‌داری و سایر انجمن‌هایی که در چهارچوب وزارت زراعت کار می‌کنند، هدف اساسی‌شان حفظ و مراقبت از ساحه‌های جنگل‌داری و کشت‌زارهای نباتات طبی است. از سوی دیگر بلند بردن زمینه‌ی اشتغال برای مردم محل نیز یکی از اهداف مهم و اساسی این انجمن‌ها است.
ریاست زراعت بغلان می‌گوید: «اگر ظرفیت این انجمن‌ها بالا برود، باعث می‌شود که سطح حفاظت از چراگاه‌ها و جنگل‌ها بالا برود و هم منابع درآمد آنان سرشارتر شود.» به همین خاطر ورکشاپ آموزشی‌ای را برای انجمن‌ها و جوامع محلی دایر کرده‌اند تا از ساحات تحت کشت هنگ به صورت درست محافظت شود و ساحات چراگاه که سرمایه‌ی ملی است، تحت مراقبت جدی مردم محل قرار بگیرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها