توزیع ۶۹۶ تُن تخم اصلاح‌شده گندم به دهقانان تخار آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۳ - ۱۳:۴۰
توزیع ۶۹۶ تُن تخم اصلاح‌شده گندم به دهقانان تخار آغاز شد


۳ قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت تخار می‌گویند که روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم را در مرکز و تمام ولسوالی‌های ولایت تخار آغاز کرده‌اند. قرار است در این روند، ۶۹۶ تُن تخم اصلاح‌شده گندم برای ۱۳ هزار و ۹۲۰ دهقان واجد شرایط در این ولایت توزیع گردد.
برای هر دهقان یک بوجی ۵۰ کیلویی گندم بذری اصلاح‌شده برای دو جریب زمین، به صورت سب‌سایدی توزیع می‌گردد.
وزارت زراعت ۶۰ درصد بهای این بذرها را می‌پردازد و دهقانان تنها با پرداخت ۴۰ درصد قیمت آن، صاحب تخم اصلاح‌شده می‌شوند. هم‌چنان قرار است برای دو هزار دهقان دیگر نیز ۱۰۰ تُن گندم اصلاح‌شده و ۱۰۰ تُن کود کیمیایی یوریا و هم‌چنان ۱۰۰ متریک تن کود  دی‌امونیم‌فاسفیت «DAP» در تالقان مرکز و ولسوالی بنگی ولایت تخار توزیع گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۲:۰
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی پایان یافت

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی که با هدف بلندبردن سطح دانش مسلکی، تقویت مهارت‌های اداری و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۶
Background image

تولید عسل در بدخشان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس ارزیابی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، تولید عسل در این ولایت در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

برای ۴۰۰ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی رستاق وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع شد

۲۱ سنبله ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور حمایت از فعالیت‌های زراعتی زنان و تقویت باغچه‌های خانگی، برای ۴۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در ۱۰ قریه ولسوالی رستاق ولایت تخار  وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع. . .

بازگشت به خبرها