توزیع ۴۶۴ تُن تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمایی برای دهقانان هرات

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۷ - ۹:۵۱
 توزیع ۴۶۴ تُن تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمایی برای دهقانان هرات

۲۷ عقرب ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در حاشیه‌ی سفرش به هرات، روند توزیع ۴۶۴ تن تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمایی برای دهقانان این ولایت را افتتاح کرد.
پروژه «SARD» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مسوولیت تهیه این مقدار کود کیمیایی و تخم اصلاح‌شده گندم را برای دهقانان به دوش دارد.
تخم اصلاح‌شده و کود کیمیایی یادشده برای دو هزار و ۳۲۰ دهقان در ولایت هرات توزیع شد. ارزش مجموعی این کمک‌ها به ۱۶ میلیون و ۷۸۶ هزار افغانی می‌رسد.
باید گفت که هم‌چنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای حمایت از دهقانان ولایت هرات، پلان دارد تا در چارچوب برنامه‌ی ملی توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم، یک‌هزار و ۱۰۰ تن تخم‌ اصلاح‌شده را برای ۲۲ هزار دهقان دیگر ولایت هرات توزیع کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

جلسه‌ای به‌منظور بررسی جایدادهای خالصه وزارت زراعت برگزار شد

۳۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور رسیدگی به وضعیت جایدادهای خالصه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری این وزارت برگزار گردید.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی برای کارمندان وزارت زراعت

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی را برای شماری از کارمندان این وزارت در تالار امور کارکنان برگزار کرد.
در آغاز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۵
Background image

برای ۴۰۰ خانواده سیلاب‌زده در غور علوفه و لوازم حیوانی توزیع شد

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری موسسه  هماهنگی کمک‌های بشری بخشی از پروژه مالداری خویش را در شش ولسوالی این ولایت تطبیق و برای خانواده‌های آسیب‌دیده. . .

BACK TO NEWS