برگزاری جلسه بررسی و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

qiam_amin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۰:۵۹
برگزاری جلسه بررسی و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور (15495)

۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور برگزار شد.

در این نشست، مولوی نصرالله مظهری رئیس تنظیم علفچرها، مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده، آمرین و متخصصین بخش‌های مربوط اشتراک داشتند و پیرامون پیشبرد پروژه‌های احیای جنگلات جلغوزه و چهارمغز، تنظیم نباتات طبی، تنظیم علفچرها، جلوگیری از گسترش صحرا، احیای فارم‌ها و برنامه‌های سرسبزی بحث و تبادل نظر همه‌جانبه صورت گرفت.

در جریان جلسه، بر تطبیق به‌موقع پروژه‌ها تا ختم سال مالی تأکید گردید و همچنان چالش‌های موجود در روند تطبیق پروژه‌ها ارزیابی شده و برای رفع آن‌ها راه‌حل‌های لازم از سوی مسؤولان بخش‌ها ارائه شد.

مولوی عبدالاحد خلیل ضمن تأکید بر اهمیت پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی، بر مسئولیت‌پذیری کارمندان در زمینه تسریع روند تطبیق پروژه‌ها، مصرف مؤثر بودجه اختصاص‌یافته، پیگیری روزانه امور، ارائه رهنمایی‌های فنی و تخنیکی و تهیه پلان‌ها مطابق نیازمندی‌های جوامع محلی و با در نظر داشت پایداری منابع طبیعی تأکید نمود.

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت اعلام کرد که در سال جاری پروژه‌های احیا و حفاظت جنگلات، علفچرها و ساحات حفاظت‌شده، جلوگیری از گسترش ریگ‌های روان، تنظیم نباتات طبی و برنامه‌های سرسبزی به‌اشتراک جامعه در ۳۴ ولایت کشور در حال تطبیق می‌باشد که با اجرای این پروژه‌ها، مدیریت پایدار و تنظیم مؤثر منابع طبیعی در کشور تأمین خواهد شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها