برنامه تفتیش نهایی از کشت‌زارهای گندم اصلاح‌شده در هرات شروع شد

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۳/۸ - ۱۴:۲
برنامه تفتیش نهایی از کشت‌زارهای گندم اصلاح‌شده در هرات شروع شد

۸ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، برنامه تفتیش نهایی از کشت‌زارهای گندمی که به‌منظور تولید تخم اصلاح‌شده زرع‌ شده است را آغاز کرد.
در این برنامه از کشت‌زارهای دهقانان قراردادی مربوط به شانزده نهاد تولیدکننده تخم‌های اصلاح شده دولتی و خصوصی در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، کشک رباط سنگی، زنده‌جان، غوریان و پشتون زرغون تفتیش صورت می‌گیرد.
آمریت تصدیق‌دهی تخم‌های بذری ریاست زراعت هرات، در نظر دارد به مساحت ۱۱هزار و ۸۱۰.۴ جریب زمین مربوط به یک‌هزار و هشتاد دهقان در در ۲۵۴ قریه و هفت ولسوالی تفتش نهایی مزرعه را انجام بدهد.
هدف از تفتیش نهایی کشت‌زارها، رد و یا قبول این کشت‌زارها با در نظر داشت استندردهایی که شامل بررسی امراض گندم خصوصاً که توسط تخم انتقال می‌شود، آفات، سایر ورایتی‌ها، نباتات نامطلوب، تشخیص نباتات دیگر، گیاهان هرزه و ارایه مشوره‌های تخنیکی برای دهقانان قرادادی در مورد جمع‌آوری گندم، خرمن کوبی، پاک‌کاری ماشین‌های تریشر، نوشتن نام تولیدکننده و نام ورایتی گندم بالای بوجی‌ها جهت تولید تخم‌های اصلاح‌شده مطابق به استندردها و معیارهای قبول‌شده می‌شود، می‌گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۶:۰
Background image

اشتراک وزیر زراعت در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه در کابل


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه که در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی افغانستان در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۷
Background image

نظارت از فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه در بدخشان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از جریان کار و فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه واقع در دشت قرغ شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به عمل آورد. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در جوزجان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات و تقویت توانمندی دهاقین، برای یک‌هزار دهقان در ولسوالی‌های قوش‌تپه و مردیان تخم اصلاح‌شده بذری گندم. . .

بازگشت به خبرها