برنامه تفتیش نهایی از کشت‌زارهای گندم اصلاح‌شده در هرات شروع شد

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۳/۸ - ۱۴:۲
برنامه تفتیش نهایی از کشت‌زارهای گندم اصلاح‌شده در هرات شروع شد

۸ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، برنامه تفتیش نهایی از کشت‌زارهای گندمی که به‌منظور تولید تخم اصلاح‌شده زرع‌ شده است را آغاز کرد.
در این برنامه از کشت‌زارهای دهقانان قراردادی مربوط به شانزده نهاد تولیدکننده تخم‌های اصلاح شده دولتی و خصوصی در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، کشک رباط سنگی، زنده‌جان، غوریان و پشتون زرغون تفتیش صورت می‌گیرد.
آمریت تصدیق‌دهی تخم‌های بذری ریاست زراعت هرات، در نظر دارد به مساحت ۱۱هزار و ۸۱۰.۴ جریب زمین مربوط به یک‌هزار و هشتاد دهقان در در ۲۵۴ قریه و هفت ولسوالی تفتش نهایی مزرعه را انجام بدهد.
هدف از تفتیش نهایی کشت‌زارها، رد و یا قبول این کشت‌زارها با در نظر داشت استندردهایی که شامل بررسی امراض گندم خصوصاً که توسط تخم انتقال می‌شود، آفات، سایر ورایتی‌ها، نباتات نامطلوب، تشخیص نباتات دیگر، گیاهان هرزه و ارایه مشوره‌های تخنیکی برای دهقانان قرادادی در مورد جمع‌آوری گندم، خرمن کوبی، پاک‌کاری ماشین‌های تریشر، نوشتن نام تولیدکننده و نام ورایتی گندم بالای بوجی‌ها جهت تولید تخم‌های اصلاح‌شده مطابق به استندردها و معیارهای قبول‌شده می‌شود، می‌گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها