امسال بادام دایکندی ۴۰ درصد افزایش یافته است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۹ - ۱۵:۱۷
بادام دایکندی امسال ۴۰ درصد افزایش یافته است

۹ میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از افزایش چهل‌ درصدی بادام این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید که ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که در سال جاری در نتیجه بارندگی‌های به موقع، حاصلات بادام در دایکندی، در مقایسه با سال‌های قبل حدود ۴۰ درصد افزایش یافته و به ۲۵هزار متریک تن خواهد رسید. در پهلوی آب کافی، کنترول افات و امراض، توزیع نهال‌های اصلاح شده و ایجاد باغ‌های معیاری از جانب وزارت زراعت نیز در افزایش حاصلات بادام کمک کرده است.
ریاست زراعت دایکندی می‌افزاید که بادام از محصولات عمده‌ و مازاد این ولایت است و اکثریت زمین‌های زراعتی دایکندی تحت پوشش درختان بادام قرار دارد. به گفته‌ی این ریاست، قبلاً سالانه بین ۱۵ تا ۲۰ هزار متریک تن بادام در دایکندی تولید می‌شد اما امسال این رقم به ۲۵هزار متریک تن خواهد رسید.
ریاست زراعت دایکندی در حالی افزایش چشم‌گیر محصولات بادام این ولایت خبر می‌دهد که سال گذشته به دلیل خشک‌سالی شدید در کشور، به باغ‌داری ضربه‌ی شدید وارد شد و میزان حاصلات باغ‌داری در دایکندی به نصف کاهش یافت.
این ریاست تاکید دارد که در گذشته، موقع گل بادام سرمای شدید و ژاله نیز باغ‌ها را خساره‌مند می‌ساخت، اما امسال این دو مشکل در موقع گل بادام وجود نداشته است.
ولایت دایکندی برای باغ‌داری آب و هوای مناسب دارد و تمام درختان میوه در این ولایت به خوبی رشد می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۱۶
Background image

ایجاد باغ‌های مثمر در ولسوالی اشکاشم ولایت بدخشان

۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری موسسه شلتر در ولسوالی اشکاشم، برنامه توزیع نهال‌های گیلاس را جهت احداث باغ برای دهقانان تطبیق نمود.
در این برنامه،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۱۲
Background image

بازدید از جمع‌آوری‌کنندگان شیر در شهر تالقان

۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار می‌گوید که در چارچوب برنامه نظارتی مدیریت مالداری و صحت حیوانی، از تعدادی شیر فروشان و جمع‌آوری‌کنندگان شیر در حوزه خطایان شهر تالقان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۳:۵۴
Background image

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار؛ تحقیقات روی نباتات مختلف در فارم‌های تحقیقی ادامه دارد

۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که در فارم‌های تحقیقی مربوط این ولایت، روی نباتات مختلف تحقیقات جریان دارد که در. . .

بازگشت به خبرها