امسال در نیمروز ۸۰ هکتار باغ جدید ایجاد و احیا شده است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ - ۱۶:۱۰
نیمروز کې سږکال ۸۰ هکټاره نوي بڼونه جوړ او بیارغول شوي دي

۲۷ دلو ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سال جاری ۸۰ هکتار باغ جدید در ولایت نیمروز ساخته و احیا کرده است.
این باغ‌ها که ۳۰ هکتار آن درختان میوه است، در زرنج مرکز ولایت و ولسوالی‌های چهاربرجک و خاشرود، احیا و ساخته شده است.
ساخت این باغ‌های جدید و احیای باغ‌های کهنه، یک‌میلیون و ۷۴۰هزار و ۹۶۰ افغانی هزینه برداشته است.
همین طور طی سال جاری برای ساخت پنج هکتار باغ جدید پسته در ولسوالی‌های خاشرود و دلآرام نیمروز نیز با هزینه ۱۸هزار و ۲۲۵ افغانی تخم پسته توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS