نشست هم‌آهنگی کار و سرمایه‌گذاری در منابع طبیعی؛ بررسی اهمیت و ارائه‌ی دست‌آوردها و برنامه‌های آینده

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ - ۱۱:۴۸
په طبیعي سرچینو کې د پانګونې او د کار د همغږۍ غونډه؛ د لاسته راوړنو او راتلونکو برنامو وړاندې کول او د اهمیت ارزونه

۱۵ دلو ۱۳۹۹
جلسه‌ی هم‌آهنگی کاری و سرمایه‌گذاری در بخش منابع طبیعی با اشتراک حدود ۱۰۰ نماینده از نهادهای مختلف شریک در بخش منابع طبیعی، به صورت آنلاین برگزار شد.
در آغاز داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی اهمیت منابع طبیعی و پیوند آن بر اقتصاد و زنده‌گی جوامع سخن گفت و هم‌آهنگی و سرمایه‌گذاری دقیق در این بخش را مهم دانست.
این جلسه هم‌آهنگی و جلب سرمایه‌گذاری بیش‌تر در بخش منابع طبیعی، از شیوع کووید-۱۹ به این‌سو، برگزار نشده بود.
هم‌آهنگی میان شریکان وزارت زراعت در بخش منابع طبیعی، شامل تمویل‌کننده‌گان، مؤسسه‌های بین‌المللی و نهادهای منطقه‌ای و کشوری، در میان‌گذاری دانش، گزارش‌دهی، تمرکز روی سرمایه‌گذاری بیش‌تر روی منابع طبیعی، از اهداف این نشست بود.
بخش‌های مختلف، از جمله ریاست عمومی تنظیم منابع طبیعی وزارت زراعت و شریکان کاری در این سکتور، دست‌آوردها و برنامه‌های‌شان را در میان گذاشته شد.
باید گفت که بر اساس گفته‌ها در این نشست آنلاین، وزارت زراعت در سال آینده حدود ۱۰ میلیون دالر در بخش منابع طبیعی سرمایه‌گذاری می‌کند در حالی که ۲۶ میلیون دالر دیگر را شریکان کاری وزارت زراعت در بخش منابع طبیعی شامل تمویل‌کننده‌گان، مؤسسه‌های بین‌المللی و سازمان‌های منطقه‌ای و کشوری سرمایه‌گذاری می‌کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها