دیدار وزیر زراعت با والی و نماینده‌گان ولایت زابل: گفت‌وگو درباره‌ی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۶:۱۹
دیدار وزیر  زراعت با والی و نماینده‌گان ولایت زابل: گفت‌وگو درباره‌ی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری

۱ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با احمدگل رسولی والی، عبدالقادر قلاتوال، زهرا توخی نماینده‌گان زابل در ولسی‌جرگه و عطاجان حق‌بیان رییس شورای ولایتی آن ولایت دیدار و روی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری در آن ولایت صحبت کرد.
والی و نماینده‌گان مردم زابل گفتند که زابل یک ولایت زراعتی است و بخش زیادی از باشنده‌گان این ولایت در باغداری و به ویژه تولید انگور، انار، انجیر و بادام مشغول‌اند. آنان در بخش باغداری خواهان ایجاد زمینه‌های تبدیل انگور به کشمش و پروسس بادام شدند و گفتند با آن‌‌که مالداری هم در آن ولایت رشد داشته، اما باز هم زابل یک ولایت کم‌تر انکشاف یافته است. والی و نماینده‌گان زابل خواهان توجه به بخش‌های مالداری، نباتات طبی به ویژه زیره شدند و گفتند که زیره‌ی زابل کیفیت خوبی دارد و باید برای این حاصل خوب، بازاریابی شود.
در این دیدار والی و نماینده‌گان در کنار صحبت درباره ظرفیت‌های موجود رشد باغداری و مالداری در زابل، پیشنهادهای‌شان را برای تطبیق برنامه‌های توسعه‌ی باغداری، مالداری ارایه کردند و خواستار ایجاد نماینده‌گی‌های پروژه‌های وزارت زراعت در این ولایت شدند. داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پس از شنیدن خواست‌های زابلیان، گفت که انکشاف متوازن به ویژه در ولایت‌هایی که ظرفیت زراعتی و مالداری دارند، برای وزارت زراعت اصل است. آقای احدی گفت که تلاش می‌کنیم پروژه‌های بیش‌تری تطبیق شود، هم‌چنان برنامه توزیع تخم‌های اصلاح شده را داریم، سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی را تشویق می‌کنیم. وزیر زراعت راجع به توسعه‌ی حاصلات و درآمد بادام گفت طرح ملی بادام تهیه شده و زابل هم در آن شامل است.
وزیر زراعت افزود که به انار و انگور با ساخت کشمش‌خانه‌ها و ذخیره‌گاه‌ها توجه توجه شده و تلاش می‌کنیم این توجهات در زابل هم بیش‌تر شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS