پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در بامیان ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۲:۲۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در بامیان ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد

۲۲عقرب ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو در ولایت بامیان می‌سازد.
این پروژه‌ها که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی مربوط به وزارت زراعت راه‌اندازی شده، کار تطبیق آن نزدیک به ۹۵درصد به پیش رفته و قرار است به‌زودی آماده‌ی بهره‌برداری شود. کار تطبیق این پروژه‌های جدید زراعتی از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری یا HVCDSP، به پیش برده می‌شود.
ساخت این ذخیره‌‌گاه‌ها ۵۷میلیون و ۸۵۸هزار و ۳۱۶ افغانی هزینه می‌برد که هشتاد درصد آن توسط وزارت زراعت و بیست درصد دیگر آن توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.
با ساخت این ذخیره‌گاه‌ها، دهقانان مستفیدشونده می‌توانند سالانه بیش از یک‌هزار و صد متریک‌تُن کچالو ذخیره کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها