شش خط پروسس محصولات زراعتی در شرکت‌های خصوصی هرات افتتاح شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۱۴:۴۳
شش خط پروسس محصولات زراعتی در شرکت‌های خصوصی هرات افتتاح شد
یک‌شنبه ۱۳ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی سفرش به ولایت هرات، شش خط پروسس محصولات زراعتی را در برخی از شرکت‌های فعال در این ولایت افتتاح کرد.
خطوط پروسس کشمش و کرابیه در شرکت فهیم فیصل، خط پروسس کرابیه در شرکت ممتاز اکرمی، خط پروسس پسته در شرکت نیکو بوجار، خط پروسس کرابیه در شرکت سعید فایض و خط پروسس پسته در شرکت فهیم میلاد به همکاری وزارت زراعت و با تمویل سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» تجهیز و آماده‌ی بهره‌برداری شده‌اند.
هزینه‌ی مجموعی تجهیز و ایجاد این خطوط ۲۰۳.۹ میلیون افغانی است که شامل سهم شرکت‌های یاد شده نیز می‌شود.
این شرکت‌ها پس از این محصولات زراعتی یادشده را به صورت استندرد و با معیار فروش در بازارهای معتبر جهانی پروسس می‌کنند.

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر تحت ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رییس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، در دفتر ریاست زراعت برگزار گردید.
در این نشست، مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۲۸
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان با حضور مولوی روح الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت  در دفتر ریاست زراعت برگزار گردید.
در آغاز نشست، آیاتی. . .

بازگشت به خبرها