سرپرست وزارت زراعت: مصرف موثر بودجه باید وزارت را به اهدافش برساند

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۲ - ۱۳:۴۵
سرپرست وزارت زراعت: مصرف موثر بودجه باید وزارت را به اهدافش برساند

۲ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر معینیت مالی و اداری حضور یافته و درباره تشکیل، فعالیت‌ها، ساحه‌ی کاری و برنامه‌های آینده این معینیت معلومات دریافت کرد.
 در ابتدا عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت به شکل مختصر درباره‌ی معرفی پروژه‌های انکشافی، ساحه‌ی فعالیت و بودجه‌ی این پروژه‌ها، دست‌آوردها و چالش‌های ریاست‌های منابع بشری، مالی، تدارکات، اداری، تکنولوژی معلوماتی و ریاست مصونیت غذایی و ذخایر استراتژیک غله‌جات جزییات مفصل ارایه کرد.
پس از آن، سرپرست وزارت زراعت ضمن ارایه‌ی رهنمودهایش، در مورد مصرف بودجه‌ی پروژه‌ها، پلان سال آینده‌ی مالی و درباره‌ی وجود چالش‌هایی که از سوی معینیت مالی و اداری در چند بخش طرح شد، گفت که ‌در سال آینده با در نظر داشت امکانات بودجه‌ای در عبور از چالش‌ها و ایجاد فرصت‌ها اقدام می‌شود.
آقای احدی تأکید کرد که مصرف مؤثر بودجه توسط تمامی پروژه‌ها و بخش‌ها باید به صورتی باشد که وزارت به هدف تعیین‌شده‌اش برسد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۱:۳۳
Background image

توزیع کنجاره متراکم برای مالداران مستحق در ولسوالی چمتال بلخ

۱۲ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات، برای ۳۰ تن از مالداران مستحق در ۹ قریه مختلف ولسوالی چمتال، خوراکه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

بازگشت به خبرها