کار ساخت یک سردخانه‌ی معیاری در پروان آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱/۱۶ - ۱۰:۲۹
پروان


۱۶ حمل ۱۳۹۹
کار ساخت یک سردخانه‌ی یک‌هزار و ۵۰۰ تنی در ولایت پروان آغاز شد.
در مراسم آغاز کار این سردخانه، عبدالرحمان عطاش رییس شرکت انکشاف ملی، حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و فضل‌الدین عیار والی پروان گذاشته شد.
این سردخانه توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیزاین شده است. تدارکات ملی، پس از بررسی‌ها، ساخت آن را منظور کرده و کارش را به شرکت انکشاف ملی سپرد.
این سردخانه قرار است یک مرکز پروسس داشته باشد و با سیستم انرژی خورشیدی کار کند.
قرار است در ۱۰ ولایت، ۱۲ سردخانه‌ی مشابه ساخته شود. ظرفیت هر یک از این سردخانه‌ها یک‌هزار و ۵۰۰ تن و هزینه‌ی ساخت هر یک آن، ۱۸۰ میلیون افغانی است. 
سردخانه‌های یادشده تا دو سال آینده به بهره‌برداری سپرده می‌شوند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

بازگشت به خبرها