آغاز کار ساخت سه سبزخانه در جوزجان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۳۴
آغاز کار ساخت سه سبزخانه در جوزجان

۱۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان می گویند که کار ساخت سه باب سبزخانه به ارزش بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار افغانی در ولایت جوزجان آغاز شد.
محمد رستم کریمی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان گفت که این پروژه امروز در شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان و ولسوالی مردیان آغاز شده است. به گفته او، از مجموع این سه سبزخانه، دو باب در شهر شبرغان و یک باب دیگر در ولسوالی مردیان در مدت سه ماه تکمیل و به بهره‌برداری سپرده خواهد شد.
قاری حفیظ‌الله حازم رییس توسعه باغداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم آغاز این پروژه گفت که سبزخانه‌ها از بودجه وزارت زراعت تمویل شده و با هدف بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان و فراهم‌سازی زمینه کشت محصولات زراعتی در تمام فصول سال ساخته می‌شوند تا دهقانان بتوانند محصولات‌شان را به گونه تازه به بازار عرضه کنند.
دهقانان مستفیدشده نیز با قدردانی از وزارت زراعت، ایجاد این سبزخانه‌ها را گامی مؤثر برای رشد اقتصاد زراعتی و افزایش دسترسی به محصولات تازه عنوان کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها