رئیس جدید منابع بشری وزارت زراعت معرفی و کارش را آغاز کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۴ - ۹:۱۶
رئیس جدید منابع بشری وزارت زراعت معرفی و کارش را آغاز کرد

مولوی محمد عثمان ترابی قوماندان امنیه سابق ولایت کاپیسا منحیث رئیس منابع بشری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به کارمندان آن اداره معرفی و به کارش آغاز کرد.
در محفل معرفی رئیس منابع بشری جدید وزارت زراعت مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، ملاآغاجان"حاجی سالم" معین مالی و اداری وزارت زراعت، مولوی محمد نظر شینواری معاون معین  اداری وزارت امور داخله، روساء و کارمندان سکتور زراعت حضور داشتند.
محفل با تلاوت قاری حزب‌ الله‌ رئیس اداری وزارت زراعت آغاز و بعد مولوی صدراعظم عثمانی پیرامون مسوولیت‌های حکومتی، سکتور زراعت و مالداری صحبت کرد و آرزو کرد که در این امتحان مسووولیت همه کامیاب شوند.
پس از آن مولوی محمد نظر شینواری معاون معین اداری وزارت امور داخله صحبت کرد و پیرامون فعالیت‌های گذشته آقای ترابی سخن گفت او را شخص صادق و مجاهد نیک نام امارت یاد کرد.
پس از آن مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه فرمان عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله مبنی بر تقرری وی را به خوانش گرفت و همچنان در مورد فعالیت‌های گذشته‌اش معلومات داد.
همچنان مولوی محمد عثمان ترابی به ایراد سخن پرداخت و از کارمندان سکتور زراعت خواست در راستای کارهای یومیه او را همکاری نمایند.
مجلس با دعای ملاآغاجان حاجی سالم معین مالی و اداری وزارت زراعت خاتمه یافت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها