۲۵ شرکت مالداری گواهی‌نامه مصونیت و مدیریت کیفیت مواد غذایی گرفتند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ - ۱۶:۲۶
۲۵ شرکت مالداری گواهی‌نامه مصونیت و مدیریت کیفیت مواد غذایی گرفتند

۲۰ دلو ۱۳۹۹
بیست‌وپنج شرکت مالداری از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، گواهی‌نامه مصونیت و مدیریت کیفیت مواد غذایی گرفتند.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت،‌ آبیاری و مالداری، در مراسمی که از سوی پروژه زنجیره ارزش مالداری یا «HACCP&ISO 9001» اداره انکشافی ایالات متحده امریکا «USAID»، به مناسبت اهدای این گواهی‌نامه‌ها برگزار شده بود، گفت که این گواهی‌نامه‌ها به منظور معیاری شدن محصولات و تولیدات صادر شده است.
آقای احدی با ابراز تقدیر از پروژه زنجیره ارزش مالداری اداره انکشافی ایالات متحده امریکا به منظور معیاری‌سازی محصولات حیوانی، از مسوولان این پروژه خواست تا وزارت زراعت را در بخش تجهیز لابراتوارهای حیوانی و نباتی کمک کنند.
وزیر زراعت هم‌چنین گفت بیست‌وپنج شرکتی که گواهی‌نامه دریافت کرده‌اند، به منظور تشویق دیگر سرمایه‌گذاران و متشبثان می‌توانند محصولات‌شان را در سطح بین‌المللی صادر کنند. او در عین حال به استانداردسازی محصولات مطابق به معیارهای بین‌المللی و بلند بردن ظرفیت در این بخش تاکید کرد.
در این مراسم، عبدالکریم ملکیار سرپرست معینیت وزارت تجارت و صنعت نیز بر معیاری‌ شدن محصولات تاکید کرد. او گفت: «امسال وزارت صنعت و تجارت با وزارت زراعت یک تفاهم‌نامه امضا کردند که به اساس این تفاهم‌نامه، تمام اقلام زراعتی که پوتانسیل قوی صادراتی داشته باشد، شناسایی و به تعقیب آن پروسس و بسته‌بندی شده و روی معیاری‌سازی آن مشترک کار می‌کنیم. تا آخر سال ۲۰۲۱ اکثریت مشکلات در قسمت استانداردسازی حل می‌شود.»
آقای ملکیار در عین حال گفت که روند دریافت جوازهای تجارتی بسیار سهل و آسان شده و تاجران می‌توانند در ظرف چند ساعت جواز دریافت کنند.
در همین حال، احمدذکریا احمدزی رییس پروژه زنجیره ارزش مالداری و مصونیت مواد غذایی «HACCP»، می‌گوید که در هم‌آهنگی با وزارت تجارت به ۲۴ شرکت تاکنون کمک صورت گرفته تا در نمایشگاه‌های بین‌المللی در آلمان، چین و هندوستان اشتراک کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها