۱۱۸ کشمش‌خانه در ولایت لوگر ساخته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۳ - ۱۶:۳۹
لوګر کې ۱۱۸ ممیزخونې جوړې شوې

۳ میزان ۱۳۹۸

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی باغداری و مالداری خود، برابر با برنامه‌ریزی‌اش، کار ساخت ۱۱۸ کشمش‌خانه را در ولایت لوگر به پایان رسانید. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های بره‌کی برک، چرخ، خوشی و محمدآغه ساخته شده است.

این کشمش‌خانه‌های مدرن، به منظور تولید کشمش خوش‌کیفیت و برای جلوگیری از ضایعات انگور باغداران ساخته شده است. کشمش‌خانه‌های یادشده به دلیل مارکیت مناسب کشمش و افزایش میزان صادرات این محصول ایجاد گردیده است. ۶۰ درصد هزینه‌ی ساخت این کشمش‌خانه‌ها از سوی وزارت زراعت و ۴۰ درصد آن از سوی باغداران مستفیدشونده پرداخته شده است.

باید گفت که تولید و پروسس معیاری می‌تواند درهای صادرات را به روی محصولات افغانستان بازتر از قبل بسازد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۳:۲۱
Background image

واگذاری زمین از وزارت زراعت به ریاست عمومی  شرکت‌های امارتی

۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست، و محمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۲:۲
Background image

بازدید هیأت وزارت زراعت از پروژه‌های انکشافی و اقلیمی در لغمان

۹  دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیأت، از پروژه‌های انکشافی بودجه داخلی چکدم قریه میدانی مربوط مرکز و همچنان از پروژه‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۱:۱۲
Background image

تکمیل و بهره‌برداری ۵۵ باب ذخیره صفری پیاز در دایکندی

۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۵۵ باب ذخیره صفری پیاز در ولسوالی‌های نیلی، پاتو و شهرستان ولایت دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه ساختمانی با تمویل مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل. . .

بازگشت به خبرها