وزیر زراعت با شماری از تاجران و مسوولین شرکت‌های زراعتی دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۱۶:۱۲
د کرنې وزير د کندهار د کرنيزو شرکتونو له چارواکو او يوشمېر سوداګرو سره وکتل

۹حمل ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت کندهار، با شماری از تاجران، سرمایه‌گذاران، مسولان شرکت‌های زراعتی و مالداری در اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری کندهار، دیدار و در مورد فرصت‌ها و چالش‌های موجود گفتگو کرد.
نصرالله زهیر رییس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری قندهار،  در مورد تولیدات زراعتی، سبزخانه‌های این ولایت در قندهار و برخی از موارد دیگر به وزیر زراعت توضیحاتی ارایه کرد.
در این دیدار، سرمایه‌گذاران هم‌چنین از وزیر زراعت برای فراهم فرآوری زمینه به‌منظور تولید میوه‌های تازه و خشک، بلند بردن کیفیت داروهای زراعتی، توزیع انواع تخم‌ها، تقویت سیستم احصائیه، کاهش هزینه‌های گمرک و مشکلات در بزرگ‌راه‌ها، خشک کردن محصولات و مشکلات پنبه درخواست حمایت کردند. افزایش در تولید و کشت، اختصاص زمین به سرمایه‌گذاران، تحقیقات جامع در زمینه میوه‌ها، سرتفیکیت‌های بین‌المللی در تولید گیاهان طبی و میوه‌های تازه و خشک و نبود لابراتوار استاندارد از دیگر خواسته‌های تاجران و سرمایه‌گذاران از وزیر زراعت بود.
در همین‌حال، وزیر زراعت در این دیدار گفت که ظرفیت‌ها در عرصه زراعت و مالدای زیاد است و قندهار در بخش صادرات اقلام زراعتی و مالداری نقش مهم دارد. او تاکید کرد که برخی مشکلات وجود دارد و وزارت برای رفع آن تلاش می‌کند.
داکتر انوارالحق احدی هم‌چنین با ابراز خرسندی گفت که در سال ۱۳۹۹ به ارزش بیش از ۶۵۰ میلیون افغانی پروژه‌های انکشافي توسط وزارت زراعت تطبیق شده و در سال جاری تعداد این پروژه‌ها بیشتر می‌شود.
وزیر زراعت به تاجران و سرمایه‌گذاران گفت: "تلاش ما این است که در سال جاری سردخانه‌ها، سبز خانه ها و باغ‌های تجارتی بیشتر احداث کنیم."

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها