ملاقات وزیر زراعت با والی و شماری از رییسان ادارات دولتی هلمند: گفت‌وگو روی توسعه‌ی باغداری و مالداری

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۳۰ - ۱۰:۲۹
ملاقات وزیر زراعت با والی و شماری از رییسان ادارات دولتی هلمند: گفت‌وگو روی توسعه‌ی باغداری و مالداری

۳۰ قوس ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با جنرال عبدالنبی الهام والی، زلمی الکو رییس زراعت و شماری دیگر از رییسان اداره‌های دولتی آن ولایت دیدار و روی توسعه‌ی باغداری، مالداری و زراعت گفت‌وگو کرد.
والی هلمند و همراهانش در این دیدار، ضمن سپاس از برنامه‌های وزارت زراعت در هلمند، وضعیت زراعتی هلمند را شرح داده و خواستار ساخت باغ‌های جدید خرما، مرکزهای جمع‌آوری و پروسس شیر و ایجاد مرکزهای پروسس سبزیجات شدند. آنان هم‌چنان تطبیق پروژه‌های بیش‌تر در بخش‌های مالداری و زراعت را خواستار گردیدند.
پس از آن داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، گفت که وزارت زراعت به منظور ترویج بیش‌تر باغداری خرما و بهبود وضعیت مالداری، باغ‌های بیش‌تر خرما و مرکزهای جمع‌آوری شیر ایجاد می‌کند.
وزیر زراعت در عین حال گفت که این وزارت در ساخت مرکزهای پروسس سبزیجات در ولایت هلمند نیز توجه بیش‌تر خواهد کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۱۱
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری، روند توزیع مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۱۰۰ مالدار در سطح ۵ قریه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها