ملاقات وزیر زراعت با نماینده‌گان اتحادیه‌ی ملی زعفران‌کاران؛ بررسی مشکلات و راه‌حل‌های رشد طلای سرخ افغانستان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ - ۱۶:۳۶
ملاقات وزیر زراعت با نماینده‌گان اتحادیه‌ی ملی زعفران‌کاران؛ بررسی مشکلات و راه‌حل‌های رشد طلای سرخ افغانستان

۱۴ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با نماینده‌گان اتحادیه‌ی ملی زعفران‌کاران در حضور محمدعظیم کبرزانی نماینده‌ی مردم هرات و منشی کمیسیون مالی و بودجه در ولسی‌جرگه دیدار کرد.
در این دیدار روی مشکلات شرکت‌های زعفران و راه‌حل‌های مورد نیاز سخن گفته شد.
ارباب عبدالرزاق معاون اتحادیه‌ی ملی زعفران‌کاران افغانستان، ضمن تشکر از توجهات وزارت زراعت به رشد تولید زعفران، مشکلات و مسایل مرتبط به زمینه‌های رشد تولید و توسعه‌ی این بخش را مطرح کرد. او هم‌چنان گفت که احصاییه و آمارهایی که راجع به تولید زعفران نشر می‌شود کم‌تر از میزان تولید واقعی را نشان می‌دهد. آقای عبدالرزاق هم‌چنان گفت که باید محدودیت انتقال زعفران در پروازهای داخلی برداشته شود.
پس از آن، آقای احدی راجع به حل مشکلات در برابر رشد زعفران، از جمله قاچاق زعفران صحبت کرد. وزیر زراعت هم‌چنان راجع به وجود دشواری‌ها بر سر راه توسعه‌ی زعفران، گفت که نخست باید مشکلات طبقه‌بندی شود که کدام مربوط دولت است و کدام مربوط سکتور خصوصی. وزیر زراعت راجع به برداشتن محدودیت انتقال زعفران در پروازهای داخلی گفت که این مورد را هم بررسی می‌کنند

 

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۷
Background image

تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین برای ساخت سردخانه‌های عصری در دایکندی


۳۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای تطبیق حکم مقام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی مبنی بر تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین جهت ایجاد و ساخت سردخانه‌های عصری، روند تثبیت زمین‌های مورد نظر در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

بازگشت به خبرها