سفر رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت به ولایت تخار 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۶:۵
سفر رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت به ولایت تخار 

۲۰ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  که  در راس یک هیئت از متخصصین آن ریاست به منظور افتتاح پروژهای زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی به لایت تخار سفر کرده با مولوی عبید الله امین زاده  والی و قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت آن ولایت دیدار کردند.
به گفته مولوی شیرمحمد حاتمی ریاست زهکشی و اصلاح زمین مبلغ هفده میلیون افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امسال جهت زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی در ولایت تخار تخصیص داده شده است که قرار است در ساحاتی که زمین‌های آن نیاز به زهکشی داشته باشد به مصرف می‌رسد.
در جریان این سفر هیئت وزارت زراعت با مولوی عبید الله امین زاده والی تخار و قاری قطب الدین دهنوی رییس زراعت آن ولایت دیدار و خواستار همکاری در تطبیق پروژهای زهکشی و اصلاح زمین در ولایت تخار شدند که والی و رییس زراعت تخار اطمینان همکاری را در تطبیق پروژهای اصلاح زمین و زهکشی سپردند.
این پروژهای زهکشی در حال تطبیق می شود که زمین های زیادی در کشور به دلیل نزیک به آب بودن به شوره زار تبدیل شد و از کشت بازماندن که با انجام عملیه زهکشی آن زمین ها دوباره قابل کشت می شودند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۱۰:۰
Background image

سفر معین زراعت اوزبیکستان به افغانستان

۲۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ابدذکروف جمشید، معین وزارت زراعت کشور اوزبیکستان، در یک سفر رسمی به‌منظور گسترش همکاری‌های زراعتی و مالداری و توسعه روابط اقتصادی میان دو کشور، به افغانستان سفر کرد.
هد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۹:۳۳
Background image

بازدید هیأت امارت اسلامی افغانستان  از بندر تجارتی ویسوتسک روسیه 

هیئت بلندپایه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به ریاست  مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، از بندر تجارتی ویسوتسک در فدراسیون روسیه بازدید و با مسئولان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۹:۲۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت سمنگان

جلسه ماهوار سکتور زراعت، آبیاری و انکشاف دهات تحت ریاست مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با حضور نماینده‌گان مقام ولایت، ریاست‌های انکشاف دهات، اقتصاد،. . .

بازگشت به خبرها