ریس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت از باغ زراعت ولایت بغلان دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۸/۲۶ - ۹:۲۴
ریس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت از باغ زراعت ولایت بغلان دیدار کرد

۲۶ عقرب ۱۴۰۰ ه‍.ش
۱۱ربیع الثانی ۱۴۴۳ ه‍.ق
مولوی محمد عالم رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از باغ زراعت مشهور به "باغ اختر" در ولایت بغلان بازدید نمود.
 در این باغ بیش از ۶۰ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر پرورش داده می‌شود.
باغ زراعت (باغ اختر) ۱۶۵ جریب مساحت داشته که بیش از ۶۰ هزار اصله نهال‌های مثمر و غیر مثمر در آن پرورش داده می‌شود، ناک، توت، زردآلو، بادام، امروت نهال مثمر و ناجو، مورپان، شنگ، پشه‌خانه، کتل‌پان، عکاسی، گل مرسل و جریبن از نهال‌های غیر مثمر درین باغ است.
رییس عمومی منابع طبیعی مولوی محمد عالم در جریان بازدید از این باغ از فعالیت‌های کارمندان این باغ نظارت کرده و هدایت‌های لازم را در بخش های کاری مربوطه آن را  به مسولین داد.
ولایت بغلان یك ولایت زراعتی بوده که نود و هشت هزار هكتار زمین آبی و یك صد و و پنج هزار هكتار زمین للمی و بیش از یك میلیون مواشی دارد و اكثریت مردم آن زراعت پیشه می‌باشند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS