رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
د کرنې وزارت د پلان او پروګرامونو د همغږۍ لوی رییس په افغانستان کې د «سي‌اراس» مؤسسې له مسؤول سره وکتل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و همکاران تخنیکی این مؤسسه، درباره گسترش همکاری‌ها و هماهنگی پروژه‌های انکشافی در سکتور زراعت گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت از فعالیت‌ها و تلاش‌های مؤسسه CRS در راستای حمایت از سکتور زراعت کشور قدردانی کرده و بر تداوم همکاری‌ها و هماهنگی میان دو طرف تأکید نمود.
در همین حال، محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه CRS در افغانستان، از همکاری وزارت زراعت در زمینه امضای تفاهم‌نامه‌ها قدردانی کرده و گفت که این مؤسسه در سال ۲۰۲۷ میلادی، در هماهنگی با وزارت زراعت و مطابق با اولویت‌های این وزارت، شماری از پروژه‌های انکشافی را تطبیق خواهد کرد.
الحاج مولوی عبدالعلی عمری اطمینان داد که وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چارچوب پالیسی‌ها و استراتیژی‌های امارت اسلامی افغانستان، آماده هرگونه همکاری و هماهنگی با مؤسسات همکار برای توسعه سکتور زراعت کشور می‌باشد.
وی همچنان از مسؤولان مؤسسه CRS خواست تا فعالیت‌های انکشافی خویش را گسترش داده و در برنامه‌ریزی‌های آینده، ولایت‌هایی را که کمتر از پروژه‌های انکشافی بهره‌مند شده‌اند، بیشتر مورد توجه قرار دهند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS