رئیس جدید ریاست زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت معرفی شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۱:۱۵
رئیس جدید ریاست زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت معرفی شد

۲۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا گلاب‌الدین ذبیح به عنوان رئیس جدید ریاست زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از سوی مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی معرفی و به کار آغاز کرد.
به همین مناسبت محفلی در ریاست زهکشی برگزار شد که در آن معین آبیاری و منابع قدرتی با اشاره به اهمیت خدمت‌گذاری به دهقانان و مالداران، بر اطاعت، مسوولیت‌پذیری و خدمت صادقانه به مردم تأکید کرد. وی افزود که تقرری‌ها بر اساس شایستگی و لزوم‌دید صورت می‌گیرد و خدمت درست عبادت و نزد پروردگار دارای ثواب است.
در ادامه، ملامحمدحسین خورشید رئیس دفتر وزارت زراعت متن تقرر رئیس جدید را قرائت کرده و از کارکردهای مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس پیشین این ریاست قدردانی نمود.
گفتنی است ملا گلاب‌الدین ذبیح پیش از این در ریاست‌های زراعت ولایات بامیان، غور و غزنی ایفای وظیفه کرده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها