جلسه بورد رهبری و ارزیابی پروژه کاهش‌دهی خطرات حوادث ناشی از تغیر اقلیم CDRRP برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - ۴:۳۴
جلسه بورد رهبری و ارزیابی  پروژه کاهش‌دهی خطرات حوادث ناشی از تغیر اقلیم  CDRRP برگزار شد

۱۳ حوت ۱۲۹۹
جلسه  بورد رهبری و ارزیابی  پروژه  کاهش‌دهی خطرات حوادث ناشی از تغییر اقلیم  یا CDRRP  تحت ریاست حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت،  آبیاری ومالداری برگزار گردید.
در این جلسه تعدادی از همکاران ذی‌دخل در پروژه به طور حضوری، و آنلاین از طریق ویدیو کنفرانس اشتراک ورزیدند.
 از جمله سورایو معاون برنامه‌ی انکشافی ملل متحد، UNDP ،  انجینر سلیم آمر برنامه‌های UNDP،  بختیارالکوزی سرپرست پروژه CDRRP  و نماینده‌های وزارت احیا و انکشاف دهات، وزارت دولت در امور حوادث، ریاست هواشناسی، ریاست محیط زیست، پوهنتون کابل، و دفترمحی زیست ملل متحد UNOPS نیز اشتراک داشتند.
در این جلسه روی دست‌آورد‌ها،  فعالیت‌ های سال  گذشته،  و پلان‌ کاری سال آینده‌‌ی پروژه کاهش‌دهی خطرات حوادث ناشی از تغییر اقلیم و هم‌چنین پیشنهادها غرض تعدیلات در بودجه‌ی پروژه مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت.
در ختم این جلسه  حشمت‌الله غفوری درباره تصامیم اتخاذ شده هدایات لازم داد. سپس مسوولان این پروژه تعهد سپردند که در اسرع وقت به این راهنمایی‌ها رسیده‌گی خواهند کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها