به دهقانان متضرر از سیلاب‌های بهاری در بلخ تخم اصلاح شده و کود کیمیایی توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۱۱ - ۱۵:۳۵
به دهقانان متضرر از سیلاب‌های بهاری در بلخ تخم اصلاح شده و کود کیمیایی توزیع شد

۱۱ عقرب ۱۳۹۸
برای چهار هزار و ۳۰۰ دهقان متضرر ولسوالی‌های شولگره، خلم و چمتال ولایت بلخ که مزارع‌شان در اثر سیلاب‌های بهاری تخریب گردیده است، توسط سازمان خوراکه و زراعت سازمان ملل متحد «FAO» در همکاری با وزارت زراعت ۲۱۵ تن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و ۴۳۰ تن کود کیمیایی به شکل رایگان توزیع شد.
محمدسالم ساعی رییس زراعت ولایت بلخ و ضیا آریا مسوول بخش شمال «FAO» به ولسوالی خلم رفتند و جریان توزیع گندم اصلاح‌شده و کود کیمیایی را، در حضور نماینده‌ی «OCHA» که از نیویورک غرض مشاهده وضعیت دهقانان به بلخ آمده بود، نظارت کردند.

در این برنامه در ولسوالی خلم یک هزار و ۴۳۳ دهقان زیر پوشش خدمات قرار گرفت که برای هر دهقان یک‌یک بوجی ۵۰ کیلویی گندم از نوع مقا‌وم، کود یوریا و کود «DAP» توزیع شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۱۰:۳۸
Background image

جمع آوری ادویه‌جات زهری و کودهای کیمیاوی غیرقانونی در فاریاب

۹ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب دوکان‌های فروش مواد غذایی را در ولسوالی‌های اندخوی و قرغان به‌منظور جلوگیری از فروش غیرقانونی آفت‌کش‌های نباتی و کودهای کیمیاوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۱۰:۳۴
Background image

ارزیابی سالانه کارمندان اداره زراعت غور انجام شد

۹ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئت ارزیابی کارکنان خدمات ملکی ولایت غور، کارکردهای سالانه ۱۷ تن از آمرین و مدیران اداره زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت را بررسی کرد.
این ارزیابی با حضور وارسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۹:۳۶
Background image

سفر رئیس زراعت  بدخشان به ولسوالی اشکاشم 

۹ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به‌منظور بررسی وضعیت زراعتی و تسلیم‌دهی تجهیزات به ولسوالی اشکاشم سفر کرد.
در جریان این سفر، یک عراده. . .

BACK TO NEWS