برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت ۷۰ درصد هزینه‌ی خرید ماشین‌آلات و تجهیز سه شرکت را در هرات می‌پردازد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۶:۴
برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت ۷۰ درصد هزینه‌ی خرید ماشین‌آلات و تجهیز سه شرکت را در هرات می‌پردازد
۱۰ قوس ۱۳۹۹
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، SNaPP2، به منظور تقویت شرکت‌های خصوصی در بخش زراعت، سه شرکت تولیدی و پروسس‌کننده محصولات زراعتی را هدف حمایت مالی قرار داد.
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، برای فراهم‌سازی ۷۰ درصد از هزینه‌های خریداری و تهیه ماشین‌آلات و تجهیزات برای تولید و پروسس محصولات زراعتی شرکت‌های «فیصل حافظی»، «بانوان گذره» و «سبزبرگ» سهم می‌گیرد. در این شرکت‌ها تعداد زیادی از زنان کار می‌کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها