برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت ۷۰ درصد هزینه‌ی خرید ماشین‌آلات و تجهیز سه شرکت را در هرات می‌پردازد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۶:۴
برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت ۷۰ درصد هزینه‌ی خرید ماشین‌آلات و تجهیز سه شرکت را در هرات می‌پردازد
۱۰ قوس ۱۳۹۹
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، SNaPP2، به منظور تقویت شرکت‌های خصوصی در بخش زراعت، سه شرکت تولیدی و پروسس‌کننده محصولات زراعتی را هدف حمایت مالی قرار داد.
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، برای فراهم‌سازی ۷۰ درصد از هزینه‌های خریداری و تهیه ماشین‌آلات و تجهیزات برای تولید و پروسس محصولات زراعتی شرکت‌های «فیصل حافظی»، «بانوان گذره» و «سبزبرگ» سهم می‌گیرد. در این شرکت‌ها تعداد زیادی از زنان کار می‌کنند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۳:۰
Background image

توزیع بسته وسایل یا تجهیزات القاح مصنوعی برای تکنیشن‌های مالداری در فاریاب

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همکاری دفتر اکتید، به منظور بهبود نسل گاوهای شیری، برای ۱۳ تن از تکنیشن‌های القاح مصنوعی پس از فراگیری یک برنامه آموزشی ۱۵. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۰:۴۲
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کاپیسا

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی محمد رحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، با اشتراک نمایندگان ادارات سکتوری و موسسات همکار در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

نظارت از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در جوزجان

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در ولسوالی‌های آقچه و فیض‌آباد ولایت جوزجان نظارت و کنترول صورت گرفت.
در ولسوالی فیض‌آباد، آمر مالداری و صحت حیوانی همراه با مدیر صحت. . .

BACK TO NEWS