برای ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت فاریاب بخش‌های ترویجی ساخته می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۸ - ۱۴:۴۵
برای ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت فاریاب بخش‌های ترویجی ساخته می‌شود
۲۸ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت دو واحد ترویجی در ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت این ولایت را آغاز کار کرده که ۴۰ درصد به پیش رفته است.
عبدالکبیر فرزام رییس زراعت فاریاب گفت که این یونت‌های ترویجی به همکاری مؤسسه «داکار» ساخته می‌شود. او گفت:‌ «یونت‌های ترویجی از بخش‌های فنی و تخنیکی در بخش زراعت است که در گذشته ما در مرکز و ولسوالی‌ها یونت‌های ترویجی داشتیم اما در اثر جنگ‌های اخیر تخریب شدند. خوش‌بختانه یک تعداد آن را از بودجه ریاست زراعت بازسازی کردیم، امسال نیز دو باب ساختمان یونت ترویجی به همکاری مؤسسه داکار در زمین زراعت ساخته می‌شود که فعلاً کارش جریان دارد و تا اخیر امسال تکمیل می‌گردد و در اختیار کارمندان ترویج ولسوالی‌ها قرار داده می‌شود.»
پیش از این نیز دو واحد ترویجی به همکاری مؤسسه داکار در ولسوالی‌‌های قیصار و شیرین‌تگاب ساخته شده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها