امضای تفاهم‌نامه‌ا‌ی میان وزارت زراعت و کمیته هالند برای کمک به مالداران آسیب‌پذیر

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۹ - ۱۳:۱۸
امضای تفاهم‌نامه‌ا‌ی میان وزارت زراعت و کمیته هالند برای کمک به مالداران آسیب‌پذیر

۱۹ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند، تفاهم‌نامه‌ای را به منظور کمک به مالداران آسیب‌پذیر به امضا رساندند. این تفاهم‌نامه امروز توسط داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و مالداری و داکتر ریموند بریسکو رییس اجرایی کمیته هالند، DCA، برای افغانستان به امضا رسید.
داکتر انوارالحق احدی، می‌گوید که براساس این تفاهم‌نامه به ارزش ۱۵۴ میلیون افغانی به مالداران آسیب‌پذیر به ویژه به مالداران کوچی که در نتیجه شیوع ویروس کرونا متضرر شده‌اند، از طریق پروژه کلپ کمک می‌شود. آقای احدی افزود که این مبلغ توسط صندوق بین‌‌المللی توسعه زراعت یا «IFAD» تمویل می‌گردد. به گفته‌ی وزیر زراعت، از طریق این کمک یک‌هزار متریک‌تُن خوراکه حیوانی به مالداران آسیب‌پذیر در مناطق کشور توزیع و پانزده کلینیک جدید حیوانی ساخته می‌شود.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت که هرچند این هزینه ناچیز است، اما تاثیرات مثبتی بر وضعیت مالداران به‌جا خواهد گذاشت.
انوارالحق احدی هم‌چنین ابرازداشت که وزارت زراعت در تلاش است تا برنامه گسترده‌تری برای بهبود وضعیت مالداری در کشور راه‌اندازی کند. او گفت که در باره راه‌اندازی پروژه‌یی شبیه «NHLP»، در بخش مالداری کار جریان دارد و برای تمویل آن نیز با بانک انکشاف آسیایی تفاهم شده است.
در همین‌حال، حبیب‌الرحمان رییس کمیته انسجام امور کوچی‌ها، با ابراز خرسندی از اقدام وزارت زراعت و کمیته هالند برای کمک به مالداران آسیب‌پذیر به ویژه کوچی‌های مالدار، گفت که کوچی‌ها از آسیب‌پذیرترین قشر اند. او افزود که وزیر زراعت در باره وضعیت و شرایط کوچی‌ها معلومات و اطلاعات لازم دارد و از همین‌رو، وی انتظار دارد تا خدمات برای کوچی‌ها بهبود یابد.
هم‌چنین داکتر ریموند بریسکو رییس اجرایی کمیته هالند در افغانستان، می‌گوید که برنامه کمک به مالداران آسیب‌پذیر به صورت مشترک توسط این کمیته و پروژه «کلپ» مربوط به وزارت زراعت، به پیش برده می‌شود. آقای بریسکو گفت که شیوع ویروس کرونا، بر تمام صنایع و کارها تاثیر گذاشته اما مالداران و خانواده‌های فقیر را در مناطق دور افتاده، بیشتر آسیب‌پذیر ساخته است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها