جلسه‌ای به منظور فراهم سازی سهولت‌های بیشتر در بند امیر برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۵/۷ - ۱۴:۴۶
جلسه‌ای به منظور فراهم سازی سهولت‌های بیشتر در بند امیر برگزار شد 

۷ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور ایجاد سهولت‌های بیشتر برای گردشگران  در ساحه پارک ملی بند امیر با حضور داشت رهبری وزارت زراعت و  مولوی سعدالدین سعید معین مالی و اداری و گرځندوی (گردشگری) وزارت اطلاعات فرهنگ  در وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه به رهبری مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور داشت مولوی بازمحمدفیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و مولوی سعدالدین سعید معین مالی و اداری و گرځندوی، وزارت اطلاعات و فرهنگ به منظور ایجاد سهولت‌های بیشتر و راه اندازی برنامه های جدید در ساحه پارک ملی بند امیر برگزار شد.
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت در این دیدار هدف از برگزاری این نشست را  رفع کمبودات موجود در ساحه بند امیر و ایجاد سهولت‌های بیشتر برای بازدید کننده گان عنوان کرده افزود:" بند امیر و اطراف آن مشکلاتی دارد که هنوز به آن رسیده‌گی نشده، چون بخش گردشگری و فرهنگی آن مربوط وزارت اطلاعات و فرهنگ می‌شود، این جلسه را  دایر کردیم که با تفاهم به مشکلات رسیدگی کنیم، بند امیر نیاز دارد که اطراف آن ساحات سبز گردد چون  فعلآ خشک است، حمام، تشناب  و سرک آن جور شود تا به مردم سهولت فراهم گردد، با رهبری امارت صحبت کردیم موافق به کار و فراهم سازی امکانات در آن می‌باشند و در آینده نزدیک کارهای عمرانی را در آن آغاز می‌کنیم".
همچنان مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت تاکید بر سرسبزی سازی ساحه اطراف بند امیر کرده افزود "نیاز است اطراف بند امیر درخت غرص گردیده و سرسبز گردد و نیز به نیازمندی‌های بخش دیگر آن رسیدگی شود چون روزانه هزاران گردشگر از آن دیدن می‌کند". 
 در همین حال مولوی سعدالدین سعید معین  مالی و اداری و ګرځندوی وزارت اطلاعات و فرهنگ با استقبال از این پیشنهاد وزارت زراعت گفت که گردشگرن داخلی و خارجی روزانه از پارک ملی بندامیر بازدید می‌کنند و باید برای رفع مشکلات آن کار شود.
در  این جلسه مشاوران و روساء هر دو وزارت نیز حضور داشتند و در مورد ایجاد کمیته‌ مشترک هر دو وزارت جهت کار در بند امیر به تفاهم رسیدند و روساء موظف به پیشبرد کار آن شدند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها