دیدار وزیر زراعت با والی ولایت غور

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۳۱ - ۱۶:۲۱
د کرنې وزیر د غور ولایت والي سره وکتل

 

۳۱ سرطان ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاء الله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ملا احمد شاه دین دوست والی ولایت غور و مولوی غلام محمد کاظم  رییس زراعت آن ولایت دیدار کرده و روی  زراعت، مالداری و مدیریت آبیاری در این ولایت گفتگو کرد.
مولوی عطاء الله عمری از والی ولایت غور خواسته در سکتور زراعت و مالداری این ولایت توجه کننده و همراه مسوولان زراعت ولایت غور همکاری نمایند تا  راه در آمدزایی برای خانواده را تقویت یابد.
هم‌چنان عمری به تغییر مالداری و زراعت از شیوه سنتی به شیوه عصری آن در این ولایت تاکید کرده گفت:« نباتات پر ارزش مانند هنگ را در این ولایت ترویج دهید تا جلب توجه تجاران و سرمایه گذاران شود. نسل های جدید گاو و حیوانات دیگر را در این ولایت پرورش دهید».
ملا احمد شاه دین دوست والی ولایت غور از وزیر زراعت خواسته است تا در زمینه رشد و انکشاف این ولایت دور افتاده توجه خاص نمایند.
در همین حال والی ولایت غور در یک دیدار جداه گانه با  حضور داشت رییس زراعت غور  با مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت نیز دیدار کرده و پیرامون حل مشکلات دهقانان و مالدارن ولایت غور بحث و تبادل نظر کردند.
ولایت غور از ولایت‌های  مرکزی افغانستان است که زراعت و مالداری عمده‌ترین فعالیت‌های اقتصادی ولایت غور است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها