افزایش حاصلات توت تازه در پنجشیر

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۴/۱۵ - ۹:۵۶
افزایش حاصلات توت تازه در پنجشیر

همزمان با فرارسیدن فصل برداشت توت در پنجشیر مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت گفته است که حاصلات این میوه امسال چند برابر  نظر به سال قبل افزایش دارد. 
حافظ فضل الله دیوبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر میگوید که امسال ۵ هزارو ۷۷۷ متریک تُن توت در این ولایت برداشت شده‌است در حالیکه این رقم در سال پار به ۴ هزارو ۱۰۰ متریک تُن میرسید. این رقم  ۳۵ درصد افزایش را در میزان حاصلات توت در پنجشیر نشان میدهد.
رئیس زراعت پنجشیر علت افزایش در حاصلات توت را امسال در این ولایت علاقه‌مندی باغداران به وارثی درست از این میوه «حین برداشت» جلوگیری از ضایع شدن و نه باریدن  باران بی موقع عنوان می کند. 
او گفت که در اين ولايت صدها هزار درخت توت سفيد و سياه وجود دارد که بيشتر آن در مرکز و ولسوالى هاى شُتل، عنابه و رخه مى باشند.
حافظ دیوبندی اضافه کرد که او امسال در قسمت جمع آوری درست و معیاری محصول توت برنامه های خوبی را با همکاری باغداران درخت توت نیز تطبیق و عملی کرده است.
در این حال محمد ذاکر مسوول فرآورده زراعتی ریاست زراعت پنجشیر میگوید که به مساحت یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین را در پنجشیر باغ‌های درخت توت احتوا کرده است. 
از سوی هم کشاورزان پنجشیر از حاصلات میوه توت امسال راضی هستند و خواهان تداوم همکاری تداوم ریاست زراعت ولایت شأن می باشند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

توزیع بسته‌های پرورش سمارق برای دهقانان ولسوالی جرم

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، بسته‌های وسایل پرورش سمارق را برای ۵۰ تن از دهقانان پنج قریه ولسوالی جرم توزیع کرد.
این بسته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

بازگشت به خبرها