افزایش حاصلات توت تازه در پنجشیر

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۴/۱۵ - ۹:۵۶
افزایش حاصلات توت تازه در پنجشیر

همزمان با فرارسیدن فصل برداشت توت در پنجشیر مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت گفته است که حاصلات این میوه امسال چند برابر  نظر به سال قبل افزایش دارد. 
حافظ فضل الله دیوبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر میگوید که امسال ۵ هزارو ۷۷۷ متریک تُن توت در این ولایت برداشت شده‌است در حالیکه این رقم در سال پار به ۴ هزارو ۱۰۰ متریک تُن میرسید. این رقم  ۳۵ درصد افزایش را در میزان حاصلات توت در پنجشیر نشان میدهد.
رئیس زراعت پنجشیر علت افزایش در حاصلات توت را امسال در این ولایت علاقه‌مندی باغداران به وارثی درست از این میوه «حین برداشت» جلوگیری از ضایع شدن و نه باریدن  باران بی موقع عنوان می کند. 
او گفت که در اين ولايت صدها هزار درخت توت سفيد و سياه وجود دارد که بيشتر آن در مرکز و ولسوالى هاى شُتل، عنابه و رخه مى باشند.
حافظ دیوبندی اضافه کرد که او امسال در قسمت جمع آوری درست و معیاری محصول توت برنامه های خوبی را با همکاری باغداران درخت توت نیز تطبیق و عملی کرده است.
در این حال محمد ذاکر مسوول فرآورده زراعتی ریاست زراعت پنجشیر میگوید که به مساحت یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین را در پنجشیر باغ‌های درخت توت احتوا کرده است. 
از سوی هم کشاورزان پنجشیر از حاصلات میوه توت امسال راضی هستند و خواهان تداوم همکاری تداوم ریاست زراعت ولایت شأن می باشند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

سویل ختیځ زون کې د پوستکې ناروغۍ پر وړاندې د څارویو د واکسین کمپاین د چمتووالي په موخه روزنیز پروګرام پیل شو

 ۲۶ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۸ هـ.ق
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د ملګرو ملتونو خوړو او کرنې نړۍوالې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي ملاتړ او د. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۱۸
Background image

د افغانستان د کرنې وزیر د ۱۳ کسیز پلاوي په مشرۍ بلاروس ته سفر وکړ

۲۶ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۸ هـ.ق
د افغانستان اسلامي امارت  د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزیر مولوي عطاءالله عمري د یوه ۱۳ کسیز پلاوي په مشرۍ، د افغانستان او بلاروس ترمنځ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۲۶
Background image

نورستان کې ۱۵۰۰ مالدارانو ته حیواني متراکم خوراکه ووېشل شوه

۲۶ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۸ هـ.ق
د نورستان ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په همغږۍ، ددې ولایت د مرکز پارون او وایګل ولسوالی په کچه ۱۵۰۰ مالدارانو ته حیواني. . .

بازگشت