جلسه تخنیکی با ریاست‌های اراضی برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۸ - ۱۷:۵
جلسه تخنیکی با ریاست‌های اراضی برگزار شد

۲۶ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاء الله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری جلسه تخنیکی را با ریاست‌های اراضی به منظور  جمع آوری معلومات کلی اراضی افغانستان برگرار نمود.
مولوی عطاءالله عمری در این جلسه تخنیکی گفت:« با تثبیت، تشخیص و نقشه برداری کلی از جعل، تذویر، غصب و زورگویی، زمین‌های زراعتی خلاص شده و مصونیت پیدا می‌کنند.»
مولوی عمری افزود، تمام نقشه افغانستان به خصوص بخش‌های زراعتی و زمینداری بررسی شود، بخش‌های زراعتی آن جدا، کوها و دریاها جدا، زمین‌های دولتی و شخصی جدا، علفچرها ها مشخص، و حدود سرحدات معین باشد.
با روی کار آمدن امارت اسلامی ریاست اراضی با وزارت زراعت ادغام شد، ریاست عمومی اراضی تحت اثر خویش ریاست های جیودیزی و کدستر، فوتوگرامتری، کارتوگرافی، میتا و دیتا، سروی و کدستر، معلومات زمینداری و آمریت انسجام و امور اداری را دارا است که بخش تخنیکی را در سطح افغانستان از لحاظ اراضی و زمینداری به پیش می‌برند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها