جلسه رهبری وزارت زراعت در مورد ترتیب تشکیل سال ۱۴۰۲ برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۴ - ۹:۴۱
د ۱۴۰۲ یم کال د تشکیل چمتو کولو په پار دکرنې وزارت د رهبرۍ غونډه دائره شوه

جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پیرامون ترتیب  طرح تشکیل سال ۱۴۰۲ تحت سرپرستی مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت دایر شد.
این جلسه در تالار عبدالوکیل‌خان وزارت زراعت دایر شده بود و در آن مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری و روساء مرکزی وزارت حضور داشتند.
در نخست کمیته موظف طرح تشکیل سال آینده را خدمت رهبری وزارت زراعت پیشکش نمود و بعدا حاضرین مجلس نظریات و پیشنهادات خویش را در موارد مشخص شریک ساختند.
وزیر زراعت نیز در مورد ایجاد ریاست‌ها و بست‌های جدید پیرامون حفاظت از جنگلات، ساحات حفاظت شده، فارم‌های تحقیقاتی، جمع‌آوری عشر و زکات و موارد ضروری صحبت نمود و هدایت داد  تا در تشکیل جاه داده‌شود.
همچنان مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت در مورد طرح تشکیل سال 1402 وزارت زراعت معلوام ارایه کرده افزود" طرح  موجود می‌تواند بخش زیادی از مشکلات فعلی سکتور زراعت را حل نماید و متخصصین آن با تلاش‌های زیاد آن را تدوین نموده‌اند".

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

بازگشت به خبرها