نشست وزیر زراعت با مسوولان محلی ولایت بغلان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۰ - ۱۳:۴۰
د بغلان سیمه ییزو چارواکو سره دکرنې وزیر ناسته

۱۰ جدی ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت بغلان با مولوی سمیع‌الله‌حزب الله والی، مولوی جان محمد حمزه قوماندان امنیه و روساء ادارات دولتی ولایت بغلان در ساختمان مقام ولایت دیدار کرد.
وزیر زراعت در این دیدار از مسوولان محلی ولایت بغلان خواست که در قسمت‌ برگرداندن زمین‌های غصب شده و جلوگیر از غصب زمین اداره زراعت را همکاری نمایند."مسوولیت داریم که برای مردم و وطن خدمت کنیم، این مسوولیت بالای تمامی اعضای امارت اسلامی می‌باشد، باید از کشور پاسبانی و حفاظت کنیم و برای آرامش و آسایش مردم کار کنیم، پروژه کانال قوش تپیه را از خاطر استفاده دریای آمو در آغاز افتتاح کردیم، همین‌گونه نیاز است که پروژه‌های دیگری را در قسمت استفاده از دریای مرغاب بادغیس، کنر، بندکمال خان، بند سلما و دیگر بندها و دریاها آغاز کنیم، زمین‌های زیادی در سراسر افغانستان توسط زورمندان غصب شده، نیاز است همکاری عمومی صورت گیرد و این زمین‌ها پس به دولت برگردانده شود".
بعد از آن مسوولان محلی بغلان صحبت نموده آمادگی خویش را جهت همکاری در این زمینه ابراز داشتند در اخیر رهبری مقام ولایت بغلان برای شماری از روساء فعال این ولایت تقدیرنامه تهیه دیده بود که از سوی وزیر زراعت، فرمانده پولیس و والی بغلان به این روساء داده شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها