جلسه اداری وزارت زراعت دایر شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۰ - ۱۴:۱۴
د کرنې وزارت اداري غونډه جوړه شوه

 

۱۰ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی فضل‌الباری فضلی، معین مالی و اداری وزارت زراعت با اشتراک رییسان و مسوولین این وزارت برگزار گردید.
تعین بودیجه برای سال مالی 1402، پیشنهاد پروژه‌های جدید برای وزارت مالیه، بودیجه برای لابرتوارها، قرنطین و خدمات آن، خریداری‌های کوچک، حفظ و مراقبت از فارم‌های مربوط وزارت زراعت، مواد مصرفی تولید واکسین و چالش در بنادر به‌منظور لابرتوار و قرنطین محور بحث این جلسه بوده است.
مولوی فضل‌الباری فضلی، معین مالی و اداری وزارت زراعت  در این جلسه گفت:« ریاست‌ها نیازمندی‌های ضروری شان را مطابق پلان و طرح پیشنهاد کنند، در کنار پیشنهاد بودیجه انکشافی و پروژه‌ها منابع عایداتی آن را نیز طرح کنند، منابع عایداتی مشخص شود».
پلان کوتاه مدت و دراز مدت، ثبت ساحات غیر رسمی شهری، ساخت پلان‌ها، طرح‌ها و طرزالعمل‌ها برای سال مالی جدید، فعالیت‌های عملیاتی وزارت زراعت، تشکیلات وزارت، اجاره‌دهی و ازدیاد منابع عوایدی از جمله موضوعات دیگر مورد بحث این جلسه بوده است.
در همین حال در این جلسه شماری از رییسان به مشکلات شان پرداخته و خواهان حل معضل در ریاست مربوطه شان شده اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها