حاصلات کچالو در نورستان ۲۰ درصد افزایش یافت

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۳:۵۹
حاصلات کچالو در نورستان ۲۰ درصد افزایش یافت

۱۳ اسد ۱۴۰۰
میزان حاصلات کچالو در ولایت نورستان، امسال در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.
سال قبل، ۲۰۰ هکتار زمین در این ولایت تحت کشت کچالو قرار داشت و از آن ۳هزار و ۹۷۷ متریک‌تُن حاصل برداشته شد. اما، امسال ۲۳۰هکتار زمین تحت کشت کچالو قرار داشت و از آن ۴هزار و ۶۰۰ تُن حاصل برداشته شده است. این ارقام نشان می‌دهد که میزان حاصلات کچالو در نورستان به ویژه در پارون مرکز این ولایت، امسال ۲۰درصد افزایش یافته است.
افزایش علاقمندی دهقانان به کشت کچالو، وجود بازار مناسب برای فروش و کمک‌های فنی و مسلکی ریاست زراعت، از عوامل عمده‌ی بلند رفتن حاصلات کچالو در نورستان بوده‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها