توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی توزیع گردید.
این بسته‌ها که مستحقین آن پیش از این سروی و شناسایی شده بودند، در قریه‌های بادگاه، قودهک، مونیار، ناهور، نیک و قلعه‌گک توزیع شده و شامل ۲۶ قلم وسایل و تجهیزات مالداری، از جمله باتری، وسایل سولری، یخچال، ماشین شیردوشی و سایر لوازم مورد نیاز می‌باشد.
مستفیدشوندگان ضمن قدردانی از این کمک‌ها، ابراز امیدواری کردند که توزیع چنین تجهیزات در رشد و تقویت فعالیت‌های مالداری و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های مالدار مؤثر واقع شود. آنان همچنان خواستار گسترش کمک‌های مشابه به سایر مناطق ولسوالی الفاروق شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی کشنده بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان مستحق در ولسوالی کشنده ولایت بلخ، از سوی ریاست زراعت بلخ با همکاری دفتر WHH  و حمایت مالی سازمان خوراک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۵
Background image

ایجاد قطعه نمایشی گندم ورایتی وحدت ۱۵ در ولسوالی شولگره بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
یک قطعه نمایشی گندم از ورایتی وحدت ۱۵ به مساحت یک جریب زمین آبی، در قریه قدیم ولسوالی شولگره ولایت بلخ، ایجاد و کشت شد.
این قطعه نمایشی توسط کارمند غله‌جات و حبوبات. . .

BACK TO NEWS