دیدار وزیر زراعت با مسوولان جایکا در مورد ادامه حمایت جاپان از سکتور زراعت

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۶ - ۱۶:۱۷
دیدار وزیر زراعت با مسوولان جایکا در مورد ادامه حمایت جاپان از سکتور زراعت

۱۶ سرطان ۱۴۰۰
وزیر زراعت،‌ آبیاری و مالداری با زوسینگ، مسوول اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان یا جایکا (JICA)  و همکارانش در مورد ادامه حمایت جاپان از سکتور زراعت افغانستان ملاقات کرد.
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، مالداری و آبیاری، در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت‌های جاپان از سکتور زراعت افغانستان، گفت که این کشور بورسیه‌های بسیار مؤثر به محصلان افغانستان داده و کادرهای بسیار ورزیده را به‌‌خصوص در بخش زراعت، تربیت کرده است. وی هم‌چنان خواستار ادامه حمایت‌های جاپان از سکتور زراعت کشور شد.
مسوولان جایکا در این دیدار گفتند که جاپان به فعالیت خود در بخش تحصیلی و اعطای بورسیه، استراتژی و پالیسی‌سازی، حمایت از سکتور خصوصی، حمایت از تولیدات باکیفیت، و تقویت زیرساخت‌ها ادامه می‌دهد. آن‌ها هم‌چنان از وزیر زراعت خواستار تهیه طرحی شدند تا بر مبنای آن جاپان به حمایتش از سکتور زراعت ادامه دهد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها