ایجاد قطعات نمایشی جواری برای ساخت سایلج در لوگر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۵:۴۶
ایجاد قطعات نمایشی جواری برای ساخت سایلج در لوگر

۸سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، به ۴۲ مالدار عضو کوپراتیف‌های مولدین شیر، به منظور احداث قطعات نمایشی جواری برای ساخت سایلج، تخم جواری و کود کیمیاوی توزیع کرده است.
این ریاست می‌گوید که این مواد به مالداران پل‌علم مرکز ولایت لوگر به همکاری و مالی و تخنیکی پروژه «CLAP» و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، «FAO»، توزیع شده است.
سایلج یکی از خوراکی‌های باکیفیت حیوانی است که بیشتر برای تغذیه گاوهای شیری استفاده می‌شود. قطعات نمایشی جواری که احداث می‌شوند، از آن به منظور تولید سایلج استفاده می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها