گفت‌وگوی هیات افغانستان با صدراعظم چک در مورد سرمایه‌گذاری روی سکتورهای زراعت و معادن

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۷ - ۱۴:۴۵
گفت‌وگوی هیات افغانستان با صدراعظم چک در مورد سرمایه‌گذاری روی سکتورهای زراعت و معادن

۲۷ جوزای ۱۴۰۰
در نشست هیأت افغانستان با اندریج بریش (Andrej Babiš) صدراعظم جمهوری چک در شهر پراگ، روی سرمایه‌گذاری در سکتورهای معادن و زراعت صحبت شد.
هیأتی از افغانستان شامل محمدهارون چخانسوری وزیر معادن و پطرولیم، نثاراحمد غوریانی وزیر تجارت و صنعت، حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، کبیر عیسی‌خیل رییس عمومی تدارکات ملی و عطاالله نصیب رییس واحد تسهیل سرمایه‌گذاری اداره امور ریاست‌جمهوری با اندریج بریش صدراعظم جمهوری چک در حالی که رییس پالمان و وزیر خارجه این کشور نیز حضور داشتند، روی سرمایه‌گذاری در سکتورهای مختلف از جمله معادن و زراعت گفت‌وگو کردند.
صدراعظم جمهوری چک در این نشست ضمن ابراز آماده‌گی در مورد سرمایه‌گذاری روی زراعت افغانستان، گفت که کشورش آماده‌ است تراکتورها و دیگر ماشین‌آلات زراعتی را به افغانستان منتقل کند. مقام‌های جمهوری چک هم‌چنان تأکید کردند که آماده‌اند وسایل و ماشین‌آلات زراعتی ساخت چک را در افغانستان بسته‌بندی کنند تا این وسایل با قیمت پایین‌تر به دسترس دهقانان افغانستان قرار گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۷
Background image

آغاز توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر در دایکندی

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با هماهنگی موسسه ارتقای اجتماعی و با تمویل مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، روند توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۲
Background image

برنامه پاشیدن تیل‌های زمستانی در نورستان تطبیق شد

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان از طریق مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین مربوط آمریت امور زراعتی، به‌منظور جلوگیری از آفات و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۳۴
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در میدان وردگ

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های بازگشته از مهاجرت که مدتی پیش در ولایت میدان وردگ آغاز شده بود، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

بازگشت به خبرها