راه‌اندازی کارگاهی به منظور طرح پالیسی ملی محیط‌زیست

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۸ - ۱۴:۱۸
راه‌اندازی کارگاهی به منظور طرح پالیسی ملی محیط‌زیست

۱۸ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در هماهنگی با اداره ملی حفاظت از محیط‌زیست، کارگاه مشورتی به منظور طرح پالیسی ملی محیط‌زیست،  تجدید استراتیژی ملی تنوع حیات و ارزیابی تجارت غیرقانونی حیات وحش راه‌اندازی کرده است.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در آغاز این کارگاه چهار روزه، گفت که این وزارت توانسته در بخش بهبود وضعیت محیط‌زیست گام‌های موثری بردارد و هجده‌هزار هکتار جنگل پسته و بادام کوهی را احیا و دوهزار و پنج‌صد هکتار زمین را در کمربند سبز کابل، سرسبز بسازد. آقای غفوری هم‌چنین افزود که تولید ۲۸.۸ میلیون اصله نهال، ایجاد ۴۳۰هزار هکتار جنگل طبیعی در ۲۲ ولایت ولایت، احیای ۳هزار و ۱۷۸هکتار علفچر در ۱۲ ولایت، احیا و حفاظت از دوهزار و ۶۷۰ هکتار ساحه مربوط به نباتات طبی از قبیل هنگ و شیرین بویه در سطح کشور، از جمله‌ی این فعالیت‌ها است.
 حشمت‌الله غفوری گفت‌ «وزارت زراعت، مبارزه با تغییر اقلیم، کاهش گازات گل‌خانه‌ای، بهبود محیط‌زیست و حفاظت از تنوع حیات را در نظر دارد و مسوولیت‌های وظیفوی خویش می‌داند.»
آقای غفوری در عین‌حال به طرح پالیسی ملی محیط‌زیست اشاره کرد و می‌گوید که این سند می‌تواند در راستای مبارزه با تغییر اقلیم، کاهش گازات گلخانه‌ای و تنوع حیات نقش ارزنده داشته باشد.
هم‌چنین اجمل مرتضوی رییس تقنین و پالیسی اداره ملی حفاظت از محیط‌زیست، می‌گوید که در این کارگاه در بخش‌های طرح پالیسی ملی محیط‌زیست، تجدید استراتیژی ملی تنوع حیات، برنامه عمل ارزیابی تجارت غیرقانونی حیات وحش و سند مشارکت ملی صحبت می کنند.
در کارگاه مشورتی طرح پالیسی ملی محیط‌زیست بیش از دوصد نفر از مسوولان محلی از ۳۴ ولایت شرکت کرده‌اند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها