۲۵ شرکت مالداری گواهی‌نامه مصونیت و مدیریت کیفیت مواد غذایی گرفتند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ - ۱۶:۲۶
۲۵ شرکت مالداری گواهی‌نامه مصونیت و مدیریت کیفیت مواد غذایی گرفتند

۲۰ دلو ۱۳۹۹
بیست‌وپنج شرکت مالداری از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، گواهی‌نامه مصونیت و مدیریت کیفیت مواد غذایی گرفتند.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت،‌ آبیاری و مالداری، در مراسمی که از سوی پروژه زنجیره ارزش مالداری یا «HACCP&ISO 9001» اداره انکشافی ایالات متحده امریکا «USAID»، به مناسبت اهدای این گواهی‌نامه‌ها برگزار شده بود، گفت که این گواهی‌نامه‌ها به منظور معیاری شدن محصولات و تولیدات صادر شده است.
آقای احدی با ابراز تقدیر از پروژه زنجیره ارزش مالداری اداره انکشافی ایالات متحده امریکا به منظور معیاری‌سازی محصولات حیوانی، از مسوولان این پروژه خواست تا وزارت زراعت را در بخش تجهیز لابراتوارهای حیوانی و نباتی کمک کنند.
وزیر زراعت هم‌چنین گفت بیست‌وپنج شرکتی که گواهی‌نامه دریافت کرده‌اند، به منظور تشویق دیگر سرمایه‌گذاران و متشبثان می‌توانند محصولات‌شان را در سطح بین‌المللی صادر کنند. او در عین حال به استانداردسازی محصولات مطابق به معیارهای بین‌المللی و بلند بردن ظرفیت در این بخش تاکید کرد.
در این مراسم، عبدالکریم ملکیار سرپرست معینیت وزارت تجارت و صنعت نیز بر معیاری‌ شدن محصولات تاکید کرد. او گفت: «امسال وزارت صنعت و تجارت با وزارت زراعت یک تفاهم‌نامه امضا کردند که به اساس این تفاهم‌نامه، تمام اقلام زراعتی که پوتانسیل قوی صادراتی داشته باشد، شناسایی و به تعقیب آن پروسس و بسته‌بندی شده و روی معیاری‌سازی آن مشترک کار می‌کنیم. تا آخر سال ۲۰۲۱ اکثریت مشکلات در قسمت استانداردسازی حل می‌شود.»
آقای ملکیار در عین حال گفت که روند دریافت جوازهای تجارتی بسیار سهل و آسان شده و تاجران می‌توانند در ظرف چند ساعت جواز دریافت کنند.
در همین حال، احمدذکریا احمدزی رییس پروژه زنجیره ارزش مالداری و مصونیت مواد غذایی «HACCP»، می‌گوید که در هم‌آهنگی با وزارت تجارت به ۲۴ شرکت تاکنون کمک صورت گرفته تا در نمایشگاه‌های بین‌المللی در آلمان، چین و هندوستان اشتراک کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۹
Background image

توزیع بزهای شیری همراه با خوراک در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه اکتیـد، برای ۵۰ خانواده مستحق در ولسوالی خانقاه، بزهای شیری همراه با خوراک مورد نیاز توزیع کرد.
هر خانواده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۶
Background image

ایجاد ۳۰۰ باغ بادام و شفتالو در جریان کمپاین خزانی در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کردند که در راستای تقویت تولیدات باغداری و بهبود وضعیت زندگی دهقانان، در جریان کمپاین خزانی، دفتر «داکار» با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو. . .

بازگشت به خبرها