دیدار وزیر زراعت با والی و نماینده‌گان ولایت زابل: گفت‌وگو درباره‌ی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۶:۱۹
دیدار وزیر  زراعت با والی و نماینده‌گان ولایت زابل: گفت‌وگو درباره‌ی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری

۱ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با احمدگل رسولی والی، عبدالقادر قلاتوال، زهرا توخی نماینده‌گان زابل در ولسی‌جرگه و عطاجان حق‌بیان رییس شورای ولایتی آن ولایت دیدار و روی برنامه‌های توسعه‌ی باغداری و مالداری در آن ولایت صحبت کرد.
والی و نماینده‌گان مردم زابل گفتند که زابل یک ولایت زراعتی است و بخش زیادی از باشنده‌گان این ولایت در باغداری و به ویژه تولید انگور، انار، انجیر و بادام مشغول‌اند. آنان در بخش باغداری خواهان ایجاد زمینه‌های تبدیل انگور به کشمش و پروسس بادام شدند و گفتند با آن‌‌که مالداری هم در آن ولایت رشد داشته، اما باز هم زابل یک ولایت کم‌تر انکشاف یافته است. والی و نماینده‌گان زابل خواهان توجه به بخش‌های مالداری، نباتات طبی به ویژه زیره شدند و گفتند که زیره‌ی زابل کیفیت خوبی دارد و باید برای این حاصل خوب، بازاریابی شود.
در این دیدار والی و نماینده‌گان در کنار صحبت درباره ظرفیت‌های موجود رشد باغداری و مالداری در زابل، پیشنهادهای‌شان را برای تطبیق برنامه‌های توسعه‌ی باغداری، مالداری ارایه کردند و خواستار ایجاد نماینده‌گی‌های پروژه‌های وزارت زراعت در این ولایت شدند. داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پس از شنیدن خواست‌های زابلیان، گفت که انکشاف متوازن به ویژه در ولایت‌هایی که ظرفیت زراعتی و مالداری دارند، برای وزارت زراعت اصل است. آقای احدی گفت که تلاش می‌کنیم پروژه‌های بیش‌تری تطبیق شود، هم‌چنان برنامه توزیع تخم‌های اصلاح شده را داریم، سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی را تشویق می‌کنیم. وزیر زراعت راجع به توسعه‌ی حاصلات و درآمد بادام گفت طرح ملی بادام تهیه شده و زابل هم در آن شامل است.
وزیر زراعت افزود که به انار و انگور با ساخت کشمش‌خانه‌ها و ذخیره‌گاه‌ها توجه توجه شده و تلاش می‌کنیم این توجهات در زابل هم بیش‌تر شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

بازدید و نظارت از شماری از  پروژه‌های آبیاری  در بخش زراعت در ولایت بدخشان 

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، روند بازدید و نظارت از پروژه‌های آبیاری موسسه شلتر فار لایف در این ولایت را انجام دادند. این بازدید به‌منظور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۱۸
Background image

در پکتیا وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ باغدار توزیع شد

۲۰ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
از سوی مؤسسه همکار اکشن‌اید وابسته به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، در ولسوالی سیدکرم این ولایت، وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ تن از. . .

بازگشت به خبرها