کارهای انجام شده سال مالی ۱۳۹۹ در عرصه‌ی زراعت در پروان

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۸ - ۱۵:۳
کارهایی که در سال مالی ۹۹ در عرصه‌ی زراعت در پروان انجام شد

۸ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت پروان، می‌گوید که امسال در قالب برنامه مدیریت محصولات زراعتی، کار ساخت ۲۰۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۳۵ ذخیره‌گاه کچالو، ۱۵۴ کشمش‌خانه و ۱۲ سردخانه صفرانرژی آغاز و ۳۰ دستگاه‌ آفتابی خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات تازه توزیع شده است. این پروژه‌ها به ارزش ۱۹۷ میلیون و ۸۹۴ هزار و ۹۹۷ افغانی در سطح ولایت پروان راه‌اندازی شده است. حدود ۹۵ درصد کار ساختمانی این ذخیره‌گاه‌ها و سردخانه‌ها به پیش رفته است و متباقی کار آن تا یک هفته‌ی دیگر به پایان خواهد رسد.
هم‌چنین ریاست زراعت ولایت پروان، امسال ۳۲۶ متریک‌تُن تخم‌ اصلاح‌شده‌ی گندم نیز به ارزش هشت‌میلیون و ۴۰۰ هزار افغانی به پنج‌هزار دهقان توزیع کرده است.
پنج‌ شبکه آبیاری به ارزش ۲۲ میلیون و ۱۵۹هزار و ۴۹۵ افغانی نیز توسط ریاست زراعت پروان در قریه‌های سابی‌خیل، قلعه‌بلند رباط، قلعه نصرو، قلعه‌گلی ولسوالی بگرام و قریه سنجددره مرکز ولایت ساخته شده است.
با ساخت این شبکه‌ها میزان دست‌رسی دهقانان به آب بیش‌تر شده و حاصلات‌شان افزایش می‌یابد.
کار ساخت یک سردخانه معیاری میوه‌جات و سبزیجات که کار آن در سال جاری آغاز شد، نیز تقریباً ۳۰ درصد به پیش رفته است. این سردخانه به ارزش ۱۸۰ میلیون افغانی از بودجه وزارت زراعت توسط شرکت ساختمانی انکشاف ملی به مساحت هفت جریب زمین با ظرفیت نگهداری یک‌هزار و ۵۰۰ متریک تُن میوه‌ در منطقه جنگل‌باغ مربوط به مرکز پروان ساخته می‌شود.
همین‌طور پروژه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت نیز، با هزینه ۱۶میلیون و ۸۱۶هزار و ۲۰۰ افغانی امسال ۵۶۰ جریب باغ میوه در ولسوالی‌های مختلف ولایت پروان احداث کرده است. این باغ‌ها شامل انگور، سیب، زردآلو، شفتالو، آلو و ناک می‌شود.
در کنار دیگر دست‌آوردهای ریاست زراعت پروان، امسال ده مرکز جمع‌آوری شیر نیز در مرکز و ولسوالی‌های جبل‌‌سراج و بگرام ساخته شده است.
در بخش القاح مصنوعی حیوانات، مبارزه با آفات و امراض نباتی و حیوانی، تطبیق واکسین بروسلوز نیز کار و فعالیت‌های گسترده صورت گرفته است.
انگور، کشمش، توت، گندم، کچالو، جواری و لوبيا از حاصلات مهم پروان می‌باشد و توت و انگور پروان از شهرت خاص برخوردار است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۹:۴۳
Background image

نشست هماهنگی میان مسئولان اجاردهی زمین و شرکت‌های مخابراتی برگزار شد

۱۰ سنبله  ۱۴۰۴ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
نشستی با حضور مسئولان ریاست عمومی اجاردهی و سرمایه‌گذاری زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان شرکت‌های مخابراتی در مقر این ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۹:۴۲
Background image

در خوست به‌منظور حمایت اقتصادی از خانواده‌های معتاد و بی‌جا شده، یک سروی گسترده انجام شد

۱۰ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت خوست، تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و با همکاری موسسه «اکشن‌اید»، به هدف حمایت اقتصادی از خانواده‌های معتاد و بی‌جا شده، یک سروی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۳۳
Background image

د کرنې وزارت د اراضۍ لوی رياست لخوا لوړو زده کړو وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه

۹ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د اراضۍ ریاست کې جوړه شوې غونډه کې، چې د اراضۍ ریاست د ځمکو د انتقال او وېش رییس مولوي سید محمد سعيد او. . .

بازگشت به خبرها