وزارت زراعت در سال روان در شمال کشور، دو هزار و ۵۰۰ جریب باغ تجارتی پسته می‌سازد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۱۵:۱۰


۲۵ جوزای ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت از باغ‌های تجارتی پسته در ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ دیدار کرد. پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت در سال گذشته سه هزار جریب باغ تجارتی پسته را در ولایت بلخ ایجاد کرده است. قرار است در سال روان نیز دو هزار و ۵۰۰ جریب باغ تجارتی جدید پسته در شمال کشور ساخته شود که ۵۰۰ جریب آن در ولایت بلخ خواهد بود.

هم‌چنان وزیر زراعت از کشت‌زارهای دهقانان للمی‌کار ولسوالی نهرشالی دیدن کرد. باید گفت که در سال روان به دلیل بارنده‌گی‌های کافی، کشت‌زارهای للمی حاصلات خوبی خواهد داشت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۶
Background image

توزیع مساعدت نقدی برای مهاجرین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ۳۰۰ تن از افراد نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسات همکار مساعدت نقدی صورت گرفت.
این برنامه از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

رئیس زراعت کندز با مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان دیدار کرد

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، در دفتر کار خود با عبدالبصیر وهاج، مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۴۶
Background image

کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی‌های زیباک، بهارک و وردوج ولایت بدخشان

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی با غرس هزار اصله نهال مثمر شامل چهارمغز، سیب، توت و زردآلو در ولسوالی زیباک ولایت بدخشان برگزار شد. این برنامه تحت پروژه تغییر اقلیم با حمایت مالی. . .

بازگشت به خبرها