افزایش میزان تولید پیاز در سال روان

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۶ - ۱۵:۱۵
افزایش میزان تولید پیاز در سال روان

۶ جدی ۱۳۹۹
بر اساس پیش‌بینی‌ها، میزان تولید پیاز امسال در مقایسه با سال گذشته بین ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت. سال گذشته سه‌هزار ۵۲۰ تُن پیاز در سراسر کشور تولید شده بود. امسال، ۱۸هزار و ۳۴۰ هکتار زمین در سراسر کشور پیاز کشت شده بود و انتظار می‌رود میزان حاصلات آن بین ۱۰ تا ۲۰ درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش یابد.
سال گذشته بخش زیادی از این فراورده مهم زراعتی به ارزش بیش از ۲۹ میلیون دالر به دلیل نبود ذخیره‌گاه به بیرون از کشور صادر شد. اما امسال، با تطبیق پروژه مدیریت محصولات زراعتی، کار ساخت سه هزار و ۲۰۷ ذخیره‌گاه پیاز در ۳۴ ولایت راه‌اندازی شده و بخش زیادی از این ذخیره‌گاه‌ها کارش تمام گردیده و به بهره‌برداری سپرده شده است. هر یک از این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۴۵ تُن پیاز را دارد.
پیاز یکی از قدیمی‌ترین سبزیجاتی است که سالانه به پیمانه‌ی بسیار زیادی در کشور مصرف می‌شود. پیاز انواع مختلف دارد؛ زرد، سفید و سرخ که هر نوع آن کاربرد متفاوت دارد.
تخار، لوگر، بغلان، کابل، پروان و سرپل از جمله ولایت‌هایی‌اند که بیش‌ترین تولید پیاز در کشور را دارند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۶
Background image

د خرماوو بڼونو د ترویج په‌پار د کرنې وزارت هڅې؛ هلمند کې لسګونه جریبه نمونوي بڼونه پر حاصلاتو راغلل

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ه‍.ش
۸ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د هېواد په تودو سیمو کې د خرماوو د معیاري بڼونو د ترویج او پراختیا لپاره خپلې هڅې چټکې کړې دي، چې په همدې. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۷
Background image

کمپاین جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت جوزجان آغاز شد

۴ جوزا ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو، کمپاین سم‌پاشی و مبارزه علیه بیماری CCHF (تب خون‌دهنده کریمه ـ کانگو) را در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۴
Background image

میدان وردګو کې د کانګو ناروغۍ د مخنیوي کمپاین؛ د څارویو پلورونکو او قربانۍ اخیستونکو ته عامه پوهاوی ورکړل شو

۴ غبرګولي ۱۴۰۵ ھ.ش
۸ ذُی الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
د میدان وردګو ولایت په مرکز میدان ښار کې د لوی اختر د رارسېدو په مناسبت د وینه بهېدونکې تبې (کانګو) ناروغۍ د مخنیوي او کنټرول په موخه د عامه. . .

بازگشت به خبرها